Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!
Omdat een hooroplossing precies moet worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen, hebben we een uitgebreid aanbod aan producten en diensten. Ook voor als je geen hoortoestel draagt, maar wel gehoorondersteuning kunt gebruiken.
Sommige hooroplossingen zijn bedoeld om bij beginnende slechthorendheid beter te kunnen horen en verstaan zonder hoortoestel. Andere hoorhulpmiddelen zijn bedoeld om te gebruiken in samenwerking met een gehoorapparaat, of ze worden gebruiken naast een gehoorapparaat.

Als je moeite hebt om een telefoongesprek goed te volgen, heeft Schoonenberg speciale telefoontoestellen die geschikt zijn voor slechthorenden.

Er zijn draadgebonden telefoons, maar ook draadloze telefoons en mobiele telefoons. Deze telefoons hebben een ingebouwde geluidsversterker. Omdat je het volume zelf kunt aanpassen, kun je elk gesprek goed verstaan. Deze telefoons worden ook wel seniorentelefoons of seniorenmobiel genoemd.

Ook bestaan er systemen waarmee slechthorenden via licht- of trilsignalen worden gewaarschuwd dat bijvoorbeeld een deurbel gaat. Deze wek- en waarschuwingssystemen werken met een zender en een ontvanger en het maakt niet uit of je wel of geen gehoorapparaat hebt om ze te kunnen gebruiken. De ontvanger bestaat uit een flits- of een trilsysteem dat je kunt koppelen aan verschillende apparaten: de deurbel, je telefoon, een wekker of een babyfoon.

Ook om het geluid van de radio of tv goed te kunnen horen, heeft Schoonenberg verschillende oplossingen. Het mooie is dat je zelf kunt bepalen hoe hard je het geluid zet zonder dat andere mensen in jouw omgeving daar iets van merken.
Alles over hoortoestelbatterijen
AudioNova Streamers
Deurbelzenders
Draadloze luistersystemen
myPhonak App
Roger Table Mic II
Telefoon
Phonak Remote App
Ringleiding voor je gehoorapparaat
Hoortoestel aansluiten op TV: TV- en audio hulpmiddelen
Wek- en flitssystemen voor slechthorenden
Mobiele telefoon zender
Phonak Guide App
Wek- en waarschuwingssystemen
Draagbare ontvanger
Microfoons voor luister situaties
Phonak ComPilot Air II
Roger Touchscreen Mic
AudioNova Remote Plus App
Brandmelder / rookmelder
Phonak Pilot One II
Roger Select
Indirecte bluetooth koppelingen
Babyfoonzender
Bluetooth oplossingen
Phonak ComPilot II
Phonak DECT II
AudioNova Microfoons
Phonak TVLink II
Telefoons slechthorenden
Trilontvangers
Applicaties
Phonak PartnerMic
Reinigen van hoortoestel
Batterijen gehoorapparaat
Phonak accessoires
Sennheiser
TV Connector