Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Er komt veel kijken bij de keuze voor een hoortoestel. Omdat een hooroplossing maatwerk is, verdiepen we ons als eerste in jouw persoonlijke situatie, jouw activiteiten en jouw wensen. Ook willen we weten aan welke verwachtingen jouw hoortoestel moet voldoen. Wat zou je willen bereiken? We zoeken en proberen net zo lang tot we de beste oplossing voor jou gevonden hebben. Benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden?

Aukje Oosterveen
Aukje Oosterveen (33) uit Zwolle werd niet zo lang geleden klant bij Schoonenberg. Afgelopen voorjaar maakte zij haar eerste vlog voor ons. Door haar eigen ervaringen te delen, wil ze laten zien dat het dragen van een hoortoestel helemaal niet zo erg hoeft te zijn.

Bekijk vlog
 
Jean-Paul
"Schoonenberg let op kwaliteit. Dat moet je hebben. Je wordt voor vol aangezien, er wordt met je gepraat, naar je geluisterd en ze doen wat met jouw opmerkingen."


 
Els
"De KNO-arts heeft mij doorverwezen naar Schoonenberg om mij met een audiogram een hoortoestel aan te meten. Ze raadden mij een CROS-hoortoestel aan. Hierdoor hoor ik alles weer. Er is een wereld voor me opengegaan."
Corry
"Toen ik mijn eerste hoortoestellen mee kreeg, voor gewenning, dacht ik: mijn god! Ik hoorde weer honden blaffen in de verte en auto’s aan komen rijden en allerlei andere geluiden die ik jarenlang niet gehoord had."
 
Lisa
"Toen ik mijn eerste hoorapparaat kreeg dacht ik: ongelofelijk! De wereld ging weer open voor me."


Bekijk video

 
 Thomas
"Ik kan me voorstellen dat mensen er tegenop zien om een hoorapparaat te nemen. Bij Schoonenberg nemen ze je stapje voor stapje mee. Elk probleempje waar je mee komt nemen ze serieus en lossen ze voor je op."