Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!
Over ons

Welkom bij Schoonenberg World of Hearing

Schoonenberg World of Hearing gaat veel verder dan een gewone hoorwinkel. In deze winkel komen onze innovaties, expertise en ervaring samen om zo de állerbeste oplossingen voor jouw gehoor te bieden. Op een interactieve manier van ervaren, testen en kiezen, bieden we jou het horen van de toekomst. Ontdek hier wat je kunt verwachten bij Schoonenberg World of Hearing!
Schoonenberg World of Hearing gaat veel verder dan een gewone hoorwinkel. Je kunt er natuurlijk terecht voor een gratis hoortest, maar in onze unieke Experience Room ontdek je hoe innovatieve hooroplossingen kunnen helpen bij gehoorverlies. Dompel je onder in de wereld van horen en laat je verrassen door de specifieke services die we bieden. Je bent altijd welkom. Kijk hier voor een locatie bij jou in de buurt 

Hearing protection

Voorkomen is beter dan genezen. Gehoorbescherming speelt hierbij een grote rol. Ontdek bij World of Hearing wat je kunt doen om je gehoor te beschermen in specifieke situaties. Denk hierbij aan zwemmen, motorrijden en concerten bezoeken. En soms is het fijn als je geluid kunt filteren. Bijvoorbeeld als je voor de klas staat, tijdens het reizen of als je partner snurkt. World of Hearing heeft gehoorbescherming op maat voor iedereen, van jong tot oud. Kom langs en ontdek welk type gehoorbescherming bij jou past.

Hearing innovations

Of je nu op zoek bent naar het kleinste, slimste of meest geavanceerde hoortoestel; je vindt het bij World of Hearing. Onze topcollectie hoortoestellen is erop gericht het maximale uit je gehoor te halen met maatwerkoplossingen. Ervaar bijvoorbeeld het natuurlijke geluid van ons nieuwste toestel Phonak Lumity. Of kies voor het enige 100% onzichtbare hoortoestel ter wereld: de Phonak Lyric.

Goed om te weten: je bent altijd welkom om (gratis) een hoortoestel uit te proberen. Zo kun je zelf vrijblijvend ervaren wat een hoortoestel voor jou kan betekenen, alvorens er eentje aan te schaffen.

Heb je eenmaal een hoortoestel gekozen? Dan kun je ook kiezen voor een ‘lease-abonnement’: het Optimaal Horen Abonnement. Dit abonnement biedt jou een toptoestel inclusief de beste service voor een vast bedrag per maand. Hieronder lees je er meer over.

Expert solutions

Heb je een complex hoorprobleem of specifieke klachten? Onze audiciens luisteren aandachtig naar jouw persoonlijke wensen, brengen jouw hoorsituatie in kaart en adviseren je over de mogelijkheden. Heb je een cochleair implantaat of wil je er meer over weten? Als servicepunt van Advanced Bionics helpen we je graag. Of heb je last van tinnitus? Onze Tinnitus Retraining Therapy zorgt ervoor dat tinnitus je dagelijks leven niet meer beheerst. Of denk bijvoorbeeld aan de juiste hooroplossing die past bij jouw werksituatie. Tevens zijn onze audiciens opgeleid in kinderaudiologie en zorgen voor de juiste begeleiding in overleg met het Audiologisch Centrum.

Interactieve beleving bij World of Hearing

Bij Schoonenberg World of Hearing draait het allemaal om interactieve beleving. Je kunt er letterlijk zelf aan de slag. Zeer uniek is de Experience Room met de beste geluidsbeleving. Hier ontdek je hoe innovatieve hooroplossingen jou kunnen helpen bij gehoorverlies. Je belandt in een rumoerig restaurant, een vergadering met omgevingslawaai en een vrijdagmiddagborrel. Zo ervaar je welk verschil een hoortoestel in elke levensechte situatie kan maken.

En mocht je vragen hebben over je hoortoestel of is er reparatie of onderhoud nodig? Bezoek dan het Lab. Je kunt hier de hele dag, zonder afspraak, binnenlopen. Onze audiciens staan voor je klaar om je te helpen. Heb je een andere technische vraag? Stel ze gerust! We geven je graag meer informatie. En misschien is het nodig dat je toestel toch opgestuurd wordt voor reparatie? Dan zorgen we dat je een leentoestel krijgt. Zo hoef jij niks te missen!

World of Hearing by Schoonenberg

Vind jouw Schoonenberg World of Hearing winkel

Inmiddels zijn er 8 World of Hearing winkels verdeeld over Nederland.