Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!
Wij vinden het belangrijk dat je met plezier je hoortoestellen draagt. Om je hierbij te helpen, hebben we in samenwerking met VUmc in Amsterdam het HoorSupport® Programma ontwikkeld. Bij aankoop van je hoortoestellen krijg je een HoorSupport® boek en HoorSupport® Digitaal e-mail programma aangeboden. Onze HoorSupport® begeleiding stopt 4 tot 5 maanden na aankoop van je hoortoestellen, omdat wij ook de nazorg erg belangrijk vinden. Wij raden je aan om je hoortoestellen vanaf het begin veel te dragen. Hoe meer je ze draagt, hoe sneller je eraan went en hoe beter je gaat verstaan.
Onze acties
Verzorgen en schoonmaken van hoortoestellen
Nieuwe hoortoestellen - en nu?
Hoortoestel Reparatie
‘Niet tevreden, geld terug’ garantie
Service-uur
Hoortoestel uitproberen
Service Dag
Onderhoud
Service Dag
Mijn HoorSupport
Informatiepakket
Remote Support
Open Dag
Innovatiedag
Ervaar gratis en vrijblijvend een hoortoestel!
Heb je vragen of ervaar je problemen met je hoortoestel, dan ben je elke dag van harte welkom tijdens het service-uur in onze winkels. Elke werkdag van 16.00 tot 17.00 uur kun je zonder afspraak bij een van onze winkels binnenlopen met vragen die hebt of voor het laten controleren en schoonmaken van je toestel.
Het kan voorkomen dat het bijstellen of repareren van je hoortoestel meer tijd en expertise vraagt dan wij tijdens het service-uur kunnen bieden. We maken dan alsnog een afspraak met je zodat we het probleem samen kunnen oplossen.
 
Om zo optimaal en lang mogelijk te kunnen blijven genieten van je hoortoestel, biedt Schoonenberg je het HoorZeker Pakket aan. Met dit pakket kun je onbezorgd gebruik maken van je gehoorapparaat en ontvang je alle benodigdheden om het in topconditie te houden. Met het HoorZeker Pakket ben je bovendien veilig verzekerd – tot maximaal 80% - voor de kosten van verlies, diefstal, breuk of schade.
 
Ben je niet tevreden met je hoortoestellen of kun je er niet aan wennen, dan biedt Schoonenberg je de ‘Niet tevreden, geld terug’ garantie. Deze garantie laat je wettelijke rechten en verplichtingen in geval van non-conformiteit bij een consumentenverkoop onverlet.