0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!
Online Hoortest
Snel weten hoe het met jouw gehoor staat?
Wat je voor een hoortoestel betaalt, is afhankelijk van je wensen, je zorgverzekeraar en natuurlijk van je persoonlijke hoorsituatie. Wanneer je een gehoorverlies van minimaal 35 dB hebt, kom je volgens de wet in aanmerking voor een hoortoestelvergoeding. In 2021 bedraagt deze vergoeding door de zorgverzekeraar maximaal 75% van de aanschafprijs. Ben je aanvullend verzekerd, dan kan het zijn dat de kosten 100% worden vergoed. Let wel op: de aanschaf van een gehoorapparaat valt onder het eigen risico.
Wat kost een hoortoestel?
Vergoeding door zorgverzekeraar?
Vergoedingen
Belastingaftrek
Calculator
Schoonenberg heeft afspraken met alle zorgverzekeraars, zodat je altijd aanspraak kunt maken op een vergoeding. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je zorgverzekeraar, het pakket dat je gekozen hebt en de categorie waar je in valt. In onze winkels rekenen we je graag precies voor wat de aanschaf van een hoortoestel financieel voor je betekent, maar dit kun je ook online al bekijken.
 
Bij Schoonenberg hebben we altijd de nieuwste tophoortoestellen die beschikken over de meest innovatieve technologie. Deze toestellen vallen in het zogenoemde Vrije Keuze Assortiment en worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Voordeel is dat de aanschafkosten van deze toestellen vaak aftrekbaar zijn van de belasting.
Wil je weten hoe je precies de berekening kunt uitvoeren die de Belastingdienst hanteert bij de belastingaftrek op hoortoestellen?

Bekijk dan deze pagina van de Belastingdienst.
 
Heb je nog vragen over de aanschafkosten of ons assortiment, vraag het aan onze specialisten. Je kunt een afspraak maken of zonder afspraak binnenlopen tijdens het Service-uur bij een van onze winkels.
 
Alles over onze laatste innovaties