0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Kies je een toestel dat buiten de 5 wettelijk vastgestelde categorieën valt, dan kun je geen aanspraak meer maken op een vergoeding van je zorgverzekeraar. Dit is het geval wanneer je een hoortoestel kiest dat in een hogere categorie uitvalt dan de zorgverzekeraar vergoedt, omdat je bijvoorbeeld een hoortoestel met de meest innovatieve gebruikersmogelijkheden wenst. Je kiest dan voor een toestel uit het zogenoemde Vrije Keuze Assortiment. Daarin vallen de nieuwste en technisch meest geavanceerde modellen van Schoonenberg. Voordeel is dat de aanschafkosten van deze toestellen vaak aftrekbaar zijn van de belasting.

Wat is mijn belastingvoordeel?

De topcollectie van Schoonenberg biedt een selectie van de meest geavanceerde toestellen in de nieuwste modellen voor een aantrekkelijke prijs. Bij deze nieuwste generatie hoortoestellen kun je vaak een deel van het aankoopbedrag via de Belastingdienst terugkrijgen.

Hieronder vind je een overzicht van rekenvoorbeelden. Deze rekenvoorbeelden zijn indicatief en gebaseerd op het Belastingplan 2022. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

*Onderstaande prijzen zijn slechts een rekenvoorbeeld en niet gebaseerd op een specifiek hoortoestel. 

 

Rekenvoorbeelden

Hulp of advies nodig? Kom langs voor een vrijblijvend advies!

Maak direct een afspraak
Wil je weten hoe je precies de berekening kunt uitvoeren die de Belastingdienst hanteert bij de belastingaftrek op hoortoestellen?

Bekijk dan deze pagina van de Belastingdienst
 
Meer informatie over de nieuwste generatie toestellen