Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Een goed gehoor is van onschatbare waarde. Als je gehoorproblemen hebt, kan het kopen van een gehoorapparaat de oplossing bieden die je nodig hebt om weer volop te kunnen genieten van het leven. Bij Schoonenberg hebben we een ruim assortiment aan gehoorapparaten van de hoogste kwaliteit. Wij begrijpen dat het kopen van een gehoorapparaat een belangrijke beslissing is, en onze deskundige audiciens staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Een gehoorapparaat kopen: dit komt er bij kijken

Bij Schoonenberg nemen we de tijd om er samen achter te komen welk hoortoestel het beste past bij jouw levensstijl en jouw gehoorverlies. Want een hooroplossing is maatwerk! Op die manier kun je altijd op een prettige en comfortabele manier genieten van je hoortoestel en van geluid. We laten je graag kennismaken met ons uitgebreide assortiment aan innovatieve hoortoestellen. Hieruit kun je minimaal 3 toestellen kiezen om thuis uit te proberen én we geven een niet tevreden geld terug garantie. En daar blijft het niet bij! Als enige audicien in Nederland bieden wij ook uitgebreide nazorg via ons online begeleidingsprogramma HoorSupport. Kom gerust langs in één van onze winkels. Wij maken je met plezier wegwijs in de wereld van onze hooroplossingen!

Een hoortoestel kopen: hoe werkt het?

Ben je op zoek naar het ideale hoortoestel dat het meest geschikt is voor jou? Het aanbod hoortoestellen is groot en dat kan de keuze voor het beste gehoorapparaat lastig maken. Wij zijn er om je te helpen! Door samen uit te zoeken wat jij belangrijk vindt, bepaal je welk hoortoestel het beste past bij jouw behoeften. We testen uitgebreid je gehoor en zoeken en proberen net zo lang tot we de beste hooroplossing voor jou gevonden hebben.

Gehoorapparaat kopen bij jou in de buurt

Waar kun je het beste een gehoorapparaat kopen? Met meer dan 150 vestigingen door het hele land zit er altijd wel een vestiging van Schoonenberg bij jou in de buurt. Of je nu twijfelt aan je gehoor of een andere vraag hebt, maak eenvoudig online een afspraak en kom langs bij één van onze StAr gecertificeerde audiciens. Zoek hieronder naar een winkel bij jou in de buurt:

Vind een winkel bij jou in de buurt


Verschillende soorten hoortoestellen

Bij Schoonenberg zijn er verschillende soorten hoortoestellen verkrijgbaar:

Onzichtbare hoortoestellen:

Onzichtbare hoortoestellen zijn speciaal ontworpen om onzichtbaar te zijn en zo discreet mogelijk te blijven tijdens het dragen. Ze worden op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij de vorm van het oor en het gehoorverlies van de gebruiker. Ontdek de Phonak Lyric: hét 100% onzichtbare hoortoestel.

Onzichtbare hoortoestellen
 

Phonak hoortoestellen:

Phonak is al meer dan 70 jaar actief in het ontwikkelen, produceren en distribueren van de nieuwste hooroplossingen. Het bedrijf werd in 1947 opgericht in Zürich en blijft tot op de dag van vandaag innoveren en gebruik maken van de laatste technologieën. Phonak hecht veel waarde aan hoge kwaliteitsstandaarden en investeert daarom in hoogwaardige expertise. Ontdek onder andere de nieuwste toestellen van Phonak.

 

AudioNova hoortoestellen:

De moderne chiptechnologie heeft ervoor gezorgd dat hoortoestellen steeds kleiner en onopvallender worden. Tegelijkertijd leveren ze steeds betere prestaties. Dit geldt zeker voor de hoortoestellen van AudioNova, die een natuurlijke hoorervaring, comfort, functionaliteit en een aantrekkelijk design bieden in een compact formaat. Ongeacht jouw specifieke hoorbehoeften, wij hebben het geschikte hoortoestel voor jou. Bij AudioNova hebben we hoortoestellen voor alle vijf categorieën van gehoorverlies die door zorgverzekeraars worden gebruikt om de vergoeding van hoortoestellen te bepalen.

AudioNova hoortoestellen

Hoortoestel is maatwerk

Nergens word je zo intensief begeleid bij het kiezen van een hoortoestel als bij Schoonenberg. Want goede hoorzorg begint bij maatwerk en persoonlijke aandacht. Bij Schoonenberg zijn we ervan overtuigd dat dit leidt tot het beste haalbare hoorresultaat. We stemmen het hoortoestel niet alleen precies af op de mate van jouw gehoorverlies en op jouw gehoorgang, maar ook op jouw activiteiten, wensen en behoeften. Voor een passende hooroplossing nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking in één van onze winkels. Onze audicien staat voor je klaar!

Maak een afspraak

Hoortoestel gratis en vrijblijvend uitproberen

Als je voor het eerst hoortoestellen gaat dragen, is dat best even wennen. Zo kun je verrast worden door geluiden die je al heel lang niet meer gehoord hebt. Samen met jou maken we een keuze uit 3 hoortoestellen die het meest geschikt zijn. Op die manier kun je wennen en de verschillen in je eigen omgeving ervaren. Deze proefperiode is geheel gratis en vrijblijvend. En wij begeleiden je bij iedere stap. Want we vinden het belangrijk dat je een hooroplossing kiest waar je tevreden mee bent.


Gehoorapparaat kopen? Doe eerst onze online hoortest!

Twijfel je aan je gehoor? En denk je dat een hoortoestel jou kan helpen? Zet dan nu de eerste stap en doe eenvoudig onze online hoortest. De resultaten ontvang je na enkele minuten al per mail! Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent. Dus wacht niet en doe nu onze online hoortest!

Doe de online hoortest


Wat kost een gehoorapparaat?

Wat de prijs van een gehoorapparaat is, is afhankelijk van je wensen, hoe je verzekerd bent en natuurlijk van je persoonlijke hoorsituatie. Bij Schoonenberg bieden we een ruim assortiment hoortoestellen in diverse prijsklassen aan. We leggen de eigenschappen en voordelen van de verschillende toestellen uit en geven je duidelijke uitleg over de prijzen. 
Want de prijs moet natuurlijk ook bij je portemonnee passen!

Meer informatie over de kosten
 

HoorSupport®

Zodra je hoortoestellen bij ons gaat uitproberen, kun je deelnemen aan ons online HoorSupport® programma. Dit begeleidingsprogramma hebben we samen met de afdeling KNO van het Vumc Amsterdam ontwikkeld. Hiermee helpen we je met het kiezen en het wennen aan de hoortoestellen, die het beste werken in jouw persoonlijke situatie. Na de proefperiode loopt het programma door om je gedurende de eerste maanden verder te ondersteunen. Schoonenberg is de enige audicien in Nederland die HoorSupport® aanbiedt. 

Meer over HoorSupport®