Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Kies bij je hooroplossing voor het Schoonenberg HoorZeker Pakket. Dit pakket omvat alle benodigde onderhoudsproducten om jouw hoortoestellen de komende vijf jaar in topconditie te houden, inclusief de benodigde batterijtjes. Heb je een oplaadbare hooroplossing, dan is er een aangepast HoorZeker Pakket. Afhankelijk van je type hoortoestellen varieert de invulling. We vertellen je er graag meer over in de winkel.


Daarnaast biedt het HoorZeker Pakket een brede dekking tegen verlies, diefstal en schade voor deze periode. Het HoorZeker Pakket biedt jou dus alle benodigde producten om je hoortoestellen de komende vijf jaar onbezorgd te dragen en te onderhouden i.c.m. de zekerheid van een vervangend gelijkwaardig hoortoestel bij verlies, diefstal of onherstelbare schade én kosteloze reparatie bij herstelbare schade.
Hoorzeker pakket

Een vaste voordelige prijs

Regel alles in één keer voor vijf jaar zekerheid. Het HoorZeker Pakket komt een stuk voordeliger uit dan wanneer je de verschillende onderdelen afzonderlijk koopt.

 • HoorZekerPakket 5 jaar: € 319,-
 • HoorZekerPakket 2e toestel 5 jaar: € 259,-

Batterijtjes en onderhoudsproducten thuis gestuurd

Bij aanschaf van het HoorZeker Pakket in de winkel ontvang je direct een tas met batterijtjes en onderhoudsproducten. Hiermee kun je twee jaar vooruit. De producten voor de resterende drie jaar worden automatisch bij je thuis bezorgd. Je kunt de volgende producten verwachten:

Hoortoestelbatterijtjes naar behoefte. Met het thuis sturen gaan we uit van 48 batterijtjes per hoortoestel per jaar. Heb je meer batterijtjes nodig, dan kun je deze in de winkel zonder extra kosten ophalen.

 

Voor oplaadbare hoortoestellen is er een apart pakket, afgestemd op jouw hooroplossing. Hierover vertellen we je meer in de winkel.

De verzekering binnen het HoorZeker Pakket

Waarom heb je een hoortoestelverzekering nodig?
Hoe voorzichtig je ook met je hoortoestel omgaat, er kan altijd iets gebeuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je vergeet je hoortoestel uit te doen als je gaat zwemmen. Of je tas met daarin je hoortoestel wordt gestolen. In geval van verlies, diefstal en onherstelbare schade heb je recht op een nieuw, gelijkwaardig hoortoestel. Je betaalt een beperkte eigen bijdrage. De hoogte hiervan is afhankelijk van de aanschafprijs van je hoortoestel en het gebruiksjaar na aanschafdatum.

Krijg je te maken met schade aan je hoortoestel die wel hersteld kan worden? Ook dan ben je ontzorgd. Deze reparatiekosten worden niet door de verzekering in het pakket gedekt, maar neemt Schoonenberg voor haar rekening, tenzij er sprake is van opzet of oneigenlijk gebruik. Lees alle details in de Algemene Voorwaarden hieronder.

Wat te doen bij verlies of diefstal?
Bij verlies of diefstal van je hoortoestel maak je melding in de winkel. Vergeet niet de volgende zaken de regelen, alvorens naar de winkel te komen:

 1. aangifte doen
 2. melding maken bij eventuele van toepassing zijnde andere verzekeringen (denk aan inboedel-, reisverzekeringen etc.) De aangifte hebben we nodig om de aanvraag voor een nieuw hoortoestel in gang te kunnen zetten. Daarom is het belangrijk dat je dit als eerste doet, voordat je naar de winkel komt.

Zo doe je aangifte:

Wat zijn de voorwaarden?

Hieronder vind je de meest recente voorwaarden van het HoorZeker Pakket.
(december 2022)

Download voorwaarden HoorZeker Pakket (PDF, 464 Kb)

Veel gestelde vragen

Wanneer ontvang ik het HoorZeker Pakket?
Je krijgt het HoorZeker Pakket voor de eerste twee jaar na betaling in de winkel direct mee. Als je het pakket voor vijf jaar hebt besteld, dan wordt de aanvulling voor het derde, vierde en vijfde jaar toegezonden.
Hoe helpen wij je als je het HoorZeker Pakket niet hebt ontvangen?
Als er iets is misgegaan met je HoorZeker Pakket, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.
Ik wil graag andere batterijen ontvangen, wat moet ik doen?
Neem contact op met onze klantenservice, we sturen je dan alsnog de juiste batterijtjes toe.

Restitutie bij overlijden

Bij het overlijden van de verzekerde kan restitutie van het HoorZeker Pakket worden aangevraagd door een rechthebbende.
 
Totale restitutiebedrag bij HoorZeker Pakket 5 jaar:
 • €105,- per hoortoestel, bij overlijden in het eerste of tweede jaar te rekenen vanaf de ingangsdatum van het HoorZeker Pakket;
 • €27,50 per hoortoestel, bij overlijden in het derde of vierde jaar te rekenen vanaf de ingangsdatum van het HoorZeker Pakket;
 • €0,- per hoortoestel, bij overlijden in het vijfde jaar te rekenen vanaf de ingangsdatum van het HoorZeker Pakket.
Totale restitutiebedrag bij HoorZeker Pakket 2 jaar:
 • €52,50 per hoortoestel, bij overlijden in het eerste jaar te rekenen vanaf de ingangsdatum van het HoorZeker Pakket;
 • €0,- per hoortoestel, bij overlijden in het tweede jaar te rekenen vanaf de ingangsdatum van het HoorZeker Pakket.
Deze bedragen betreffen de restitutie op de prijs van het totale HoorZeker Pakket.

De volgende documenten moeten worden ingediend bij een verzoek tot restitutie:
 1. Een ingevuld en ondertekend aanvraagformulier (download PDF aanvraagformulier, 368Kb)
 2. Een kopie van de overlijdensakte
 
Een verzoek tot restitutie kan ingediend worden via:
restitutiehzp@schoonenberg.nl

Binnen 30 dagen na goedkeuring van de aanvraag wordt het restitutiebedrag uitgekeerd.