Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Twijfel je aan je gehoor? Doe de telefonische hoortest! 

Hoe sneller gehoorverlies wordt opgemerkt, hoe eenvoudiger het is om er iets te doen. Daarom is het verstandig om regelmatig je gehoor te testen. Een hoortest doen, is eenvoudiger dan ooit. Er is namelijk een telefonische hoortest! Ontdek of je alles nog goed hoort door te bellen naar 088-1950300 (gratis). Deze telefonische hoortest is ontwikkeld door VU Medisch Centrum. Tijdens de test krijg je verschillende geluidsfragmenten aangeboden. Via de toetsen op de telefoon kun je aangeven of je deze geluiden hoort. Je krijgt direct het resultaat te horen.

Is je score niet optimaal? Dan kun je direct een afspraak maken bij één van onze winkels voor een uitgebreide hoortest en advies op maat. 

Bel 088-1950300
 

Hoortest bij mij in de buurt

Wil je je gehoor uitgebreid laten checken? In de Schoonenberg winkels staan onze gediplomeerde audiciens graag voor je klaar. Maak een afspraak wanneer het jou het beste uitkomt en ontdek in ongeveer 15 minuten precies hoe jouw gehoor ervoor staat. Je bent van harte welkom! Er is altijd wel een Schoonenberg winkel bij jou in de buurt. Je vindt de dichtstbijzijnde winkel gemakkelijk via onderstaande winkelzoeker:
Vind een winkel bij jou in de buurt

Je kunt een afspraak maken voor een hoortest in de winkel of kiezen voor een online hoortest op onze website. De resultaten van de online hoortest ontvang je per mail, zodat je meteen weet hoe het met je gehoor gesteld is. Ook bent u altijd welkom op één van onze gratis hoortestdagen.

Maak een afspraak