Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Ben je er klaar mee dat je de batterijen van je hoortoestel steeds moet vervangen? Dankzij de nieuwe oplaadbare technologie zijn lege batterijen verleden tijd. Onze nieuwste Marvel hoortoestellen zijn de eerste hoortoestellen die beschikken over oplaadbare lithium-ion-accutechnologie. Dit betekent dat je de bijgeleverde batterijen opnieuw kunt gebruiken door de hoortoestellen op te laden in de meegeleverde acculader. De accu’s zijn ontworpen om 6 jaar mee te gaan. Je kunt onbezorgd de hele dag genieten van je gehoor. Daarnaast hoeft je met oplaadbare hoortoestellen geen nieuwe batterijen aan te schaffen, wat zowel de portemonnee als het milieu ten goede komt.

Hoe werkt een oplaadbaar hoortoestel?

Een oplaadbaar hoortoestel werkt op dezelfde manier als een gewoon hoortoestel. In plaats van het gebruik van wegwerpbatterijen, wordt het toestel gevoed door een oplaadbare batterij die in het hoortoestel is ingebouwd. Oplaadbare gehoorapparaten werken op lithiumbatterijen.  

Het hoortoestel wordt opgeladen door het in het laadstation te plaatsen. Het oplaadstation levert stroom aan de batterij in het hoortoestel, waardoor de batterij wordt opgeladen. Het oplaadstation kan verschillende functies hebben, zoals het aangeven van het batterijniveau van het hoortoestel en het automatisch uitschakelen van het oplaadproces als de batterij volledig is opgeladen.

Voordelen van oplaadbare hoortoestellen

Het grootste voordeel van een oplaadbaar hoortoestel is het niet langer hoeven werken met batterijen. Waar batterijen geregeld vervangen moeten worden, is dat met oplaadbare toestellen definitief verleden tijd. Een ander groot voordeel van dit soort toestellen is dat het gehoorapparaat opgeladen kan worden in de tijd dat je slaapt. Zodra je ‘s ochtends wakker wordt, beschik je over een opgeladen toestel en kun je daar de hele dag mee vooruit. Zo kom je dus niet meer met een hoortoestel zonder opgeladen batterijen te zitten gedurende de dag.


Vrijblijvend uitproberen

Bij Schoonenberg vinden we het belangrijk dat je een hooroplossing krijgt waar jij tevreden mee bent. Daarom kun je in de winkels van Schoonenberg direct een hoortoestel zelf ervaren. Heb je interesse om een gehoorapparaat vrijblijvend uit te proberen? Vanzelfsprekend kan dat ook. Als je interesse hebt om ook thuis een toestel uit te proberen, maken we een selectie van 3 hoortoestellen die het meest geschikt voor je zijn, zodat je de verschillen kunt ervaren. De proefperiode is geheel gratis en vrijblijvend.

Maak een vrijblijvende afspraak

Altijd een Schoonenberg bij jou in de buurt

Er zit altijd een Schoonenberg vestiging bij jou in de buurt. Met meer dan 150 vestigingen kun je altijd bij jou in de buurt terecht. Maak een afspraak met één van onze audiciens. We testen je gehoor en geven je vrijblijvend advies. Kom gerust eens langs of maak een afspraak. Er is altijd wel een Schoonenberg audicien bij jou in de buurt!
Vind een winkel bij jou in de buurt


Welke toestellen zijn oplaadbaar?

Veel hoortoestellen van verschillende merken zijn tegenwoordig oplaadbaar. Bijna alle grote hoortoestelfabrikanten bieden modellen met een oplaadbare batterij aan, waaronder verschillende hoortoestellen van Phonak. Oplaadbare hoortoestellen zijn er in verschillende stijlen, zoals in-het-oor (IHO), volledig-in-het-kanaal (CIC), onzichtbaar-in-het-kanaal (IIC), achter-het-oor (AHO) en oplaadbare hoortoestellen die achter het oor zitten met een luidspreker in het oor (RIC).

Bij Schoonenberg hebben we verschillende oplaadbare hoortoestellen. Maak een afspraak met een audicien bij jou in de buurt zodat zij je kunnen adviseren welke toestellen het beste passen bij jouw situatie.

De Phonak Lumity

 • Briljant spraakverstaan in de meest uiteenlopende luistersituaties.
 • Minder luisterinspanning in rust én in rumoer.
 • Universele connectiviteit: via bluetooth direct geluid streamen van tv, smartphone en andere apparaten.
 • Geluid persoonlijk aanpassen via de myPhonak app.
 • Oplaadbaar, dus geen gedoe met batterijtjes.
 • Op afstand bij te stellen door jouw audicien.

Maak een afspraak

De hoorervaring van Phonak Slim™

Phonak Slim™ wordt aangedreven door Lumity-technologie en levert zo een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Je zult een helder, natuurlijk geluid en uitstekend spraakverstaan ervaren. 
Verrijk jouw leven met een spectrum aan geluid. Phonak Slim™ is voorzien van Dynamic Noise Cancellation en Speech Enhancer. 

Dynamic Noise Cancellation is een functie van Phonak waarvan is aangetoond dat het de luisterinspanning in rumoerige situaties vermindert. Zo kun je beter horen in uitdagende luistersituaties. De Speech Enhancer vermindert bovendien luisterinspanning in rustige omgevingen. 

Lees meer over de Phonak Audéo Fit

Maak kennis met de Phonak Fit™: 

Audéo Fit is gemaakt voor personen die nóg meer uit het leven willen halen. Het toestel biedt niet alleen een ongeëvenaarde hoorervaring met helder, natuurlijk geluid , maar biedt ook mogelijkheden om gezondheidsgegevens bij te houden.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ongeëvenaarde geluidskwaliteit
 • Ingebouwde hartslagsensor
 • Oplaadbaar
 • Universele connectiviteit
 • Bijhouden van gezondheidsgegevens met de myPhonak-app

Lees meer over de Phonak Audéo Fit

De Phonak Audéo Life is uniek in haar soort

 • Waterdicht tot 50 cm. 
 • Phonak Audéo Life is uitgebreid getest op zout-schoon en zwembadwater en transpiratievocht tot een diepte van maximaal 50 cm. (IP68)
 • Een speciale coating zorgt voor een beschermende laag die het hoortoestel als het ware dicht sealt.
 • Eenvoudig onderweg op te laden met de nieuwe Phonak Charger Case GO
 • Uitstekende geluidskwaliteit. 
 • Tap Control zorgt voor gemakkelijke toegang tot meerdere Bluetooth-functionaliteiten 
 • Universele Bluetooth-verbinding met smartphone, TV, Roger en meer 
 • Gepersonaliseerd geluid met de myPhonak- app 
 • Phonak Audéo Life is in 8 verschillende kleuren verkrijgbaar

Lees meer over de Phonak Audéo Life


Hoelang duurt het opladen van een gehoorapparaat?

De oplaadtijd van een gehoorapparaat kan verschillen afhankelijk van het merk en model van het hoortoestel. Daarnaast is ook het type oplaadstation dat wordt gebruikt van belang. Over het algemeen duurt het opladen van een gehoorapparaat meestal tussen de 2 en 6 uur. Sommige oplaadstations zijn uitgerust met snel opladen functies, waardoor de laadtijd aanzienlijk korter wordt.

Doe eerst een online hoortest!

Twijfel je aan je gehoor? En denk je dat een hoortoestel jou kan helpen? Zet dan nu de eerste stap en doe eenvoudig onze online hoortest. De resultaten ontvang je na enkele minuten al per mail! Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent. Dus wacht niet en doe nu onze online hoortest!

Doe de online hoortest
De Phonak Marvel met een Bluetooth visual

Bluetooth hoortoestellen

Dankzij bluetooth technologie kunnen we tegenwoordig hoortoestellen gemakkelijk verbinden met televisie, smartphone of andere geluidssystemen met streaming mogelijkheid. Er zijn hoortoestellen die rechtstreeks verbonden kunnen worden met een apparaat dat over bluetooth beschikt, zoals een televisie, smartphone of autoradio. Andere hoortoestellen kunnen ook verbonden worden met apparaten die over bluetooth beschikken, alleen niet rechtstreeks. Via een streamer kun je je hoortoestel ook verbinden met tv- en audio-oplossingen.
 
Bekijk de bluetooth hoortoestellen