Contact
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Bij Schoonenberg vinden we goed kunnen horen net zo belangrijk als luisteren naar de klant. Daarom kun je met vragen, suggesties of klachten altijd terecht bij onze klantenservice.

Contact

  • We zijn telefonisch elke werkdag tussen 9.00 uur en 17.30 uur bereikbaar op 0900-600 7008 (je betaalt uitsluitend je gebruikelijke belkosten).
  • Je kunt je bericht natuurlijk ook achterlaten via het contactformulier.
  • Je kunt ons ook altijd vragen stellen via een privébericht op onze Facebook ,Twitter of Instagram pagina.

Service-uur

Heb je vragen of ervaar je problemen met je hoortoestel? Je bent elke dag zonder afspraak van harte welkom tijdens het Service-uur in onze winkels. Elke werkdag kun je tussen 16.00 en 17.00 uur bij een van onze winkels binnenlopen met vragen die je hebt of voor het laten controleren en schoonmaken van je toestel.
 
  • Elke werkdag van 16.00 tot 17.00 uur
  • Zonder afspraak binnenlopen met al je vragen
  • Voor vragen en het laten controleren en schoonmaken van je toestel
 
Bekijk of de dichtstbijzijnde Schoonenberg winkel vandaag geopend is

Expertise Centrum

De Schoonenberg Expertise Centra zijn er speciaal voor mensen met bijzondere hoorvragen en -behoeften. Hier kunnen slechthorende kinderen en hun ouders rekenen op de persoonlijke aandacht van ervaren vakmensen die beschikken over de kennis van de laatste technieken. Ook voor slechthorenden in een uitdagende werksituatie of mensen met een complex gehoorverlies zijn de Schoonenberg Expertise Centra het juiste adres.
 
Meer over de Schoonenberg Expertise Centra


HoorZeker Pakket

Het HoorZeker Pakket dat Schoonenberg aanbiedt
Om je jarenlang optimaal te laten genieten van je hoortoestel, biedt Schoonenberg je het HoorZeker Pakket aan. Met dit pakket kun je onbezorgd gebruik maken van je hoortoestel en ontvang je alle benodigdheden om je toestel in topconditie te houden. Je hebt er geen omkijken naar en krijgt alles wat je nodig hebt precies op het juiste moment thuisbezorgd.
Ook hoef je je met het HoorZeker Pakket geen zorgen te maken als er iets mis gaat met je toestel. Want met het HoorZeker Pakket ben je veilig verzekerd – tot maximaal 80% - voor de kosten van verlies, diefstal, breuk en schade.
 
Meer informatie over het HoorZeker Pakket

Adreswijziging

Een adreswijziging kun je aan ons doorgeven via dit formulier.

Geen post meer ontvangen

Wanneer je geen directe post (op naam) of e-mail meer van ons wilt ontvangen of een overlijden wilt doorgeven, kun je dit kenbaar maken via de afmeldservice. Wij zullen je afmelding verwerken in ons bestand.