0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!
Online Hoortest
Snel weten hoe het met jouw gehoor staat?

Motor en cabrio

Optimaal genieten op de motor of in de cabrio, zonder hinder van windruis? Dat kan met onze gehoorbescherming voor motor- en cabriorijders. Tijdens het motorrijden zijn je oren beschermd maar belangrijke verkeersgeluiden blijven hoorbaar, net als het geluid van je voertuig.
Universele oordoppen voor motor en cabrio
Proactiv Drive
Motorrijders stellen specifieke eisen aan hun gehoorbeschermers, bijvoorbeeld bescherming tegen windruis bij hoge snelheid.

Meer over deze oordoppen
Gehoorbescherming op maat voor op de motor
ProActiv Drive Customized
Een motorrijder kan ongeveer een kwartier met een snelheid van 100 km/uur rijden zonder gehoorschade op te lopen. Bij een snelheid van 120 km/uur is dat nog maar 7 minuten. Gehoorbescherming op maat voor op de motor is beslist geen overbodige luxe!

Meer over deze oordoppen
Oordoppen op maat voor het motorrijden
ProActiv Drive Customized Professional
Het diepe ronken van de motor, de euforie over de snelheid waarmee het landschap aan je voorbijtrekt, of juist de gemoedelijkheid van samen toeren. Wie een passie voor motorsport heeft, kiest voor oordoppen op maat tijdens het motorrijden.

Meer over deze oordoppen

Waarom oordopjes voor de motor en cabrio

Op de motor of in een cabrio kan het geluid van windruis bij hogere snelheden zorgen voor gehoorschade. Bij 120 km per uur heeft het geruis van de wind zelfs onder een helm vaak een sterkte van 95 dB. Schoonenberg heeft daarom een ruim assortiment gehoorbescherming voor op de motor of in de cabrio. Je kunt hierbij kiezen uit universele oordoppen of voor gehoorbescherming op maat met of zonder demping.
 
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies in een van onze winkels
Vind een winkel


Oordoppen verzekeren

Je kunt je oordopjes op maat, bij aanschaf, verzekeren tegen beschadiging, verlies en diefstal. Dat is verstandig om te doen, want het kan zomaar gebeuren dat je per ongeluk één of beide oordopjes kwijtraakt of beschadigt. In dat soort situaties willen wij ook graag voor je klaar staan met nieuwe oordoppen op maat.

Meer informatie over het verzekeren van oordoppen op maat