0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!
Online Hoortest
Snel weten hoe het met jouw gehoor staat?

Werk en hobby

Hinderlijke geluiden dempen tijdens het werk, klussen, reizen of tijdens andere activiteiten? Dat kan met de gehoorbescherming van Schoonenberg. Je kunt kiezen uit universele oordoppen en gehoorbeschermers op maat. Ook voor professionals die tijdens werksituaties frequent met hard geluid te maken hebben, biedt Schoonenberg diverse oplossingen.

Oordoppen voor werk en hobby

Met de Active oordoppen haal je alles uit je vrije tijd en je kunt ze gebruiken in werksituaties waarin zich veel lawaai voordoet.

ProActiv Active

Universele gehoorbescherming van ProActiv Active
ProActiv Active
ProActiv Active universele gehoorbescherming is speciaal bedoeld voor mensen die gevoelig zijn voor harde geluiden. In horecagelegenheden of bij sportevenementen kan het geluid tot een onaangenaam niveau stijgen.

Meer informatie

ProActiv Customized

Op maat gemaakte ProActiv oordoppen
ProActiv Customized
De Active gehoorbescherming ligt volledig binnen de oorschelp waardoor deze gehoorbeschermer praktisch onzichtbaar is en het gevaar van stoten nihil maakt.

Meer informatie

ProActiv Customized Professional

Op maat gemaakte professionele ProActiv oordoppen
ProActive Customized Professional
Deze oordoppen op maat zijn geschikt voor het dempen van hinderlijke geluiden, bijvoorbeeld tijdens werksituaties of onderweg naar je vakantiebestemming.

Meer informatie

Oordoppen voor tijdens werk of hobby aanschaffen?

Werken of klussen in een lawaaierige omgeving kan je gehoor onherstelbaar beschadigen. Daarom is gehoorbescherming hierbij essentieel. In andere situaties, zoals in de sportschool of wanneer je op reis bent, wil je misschien alleen hinderlijke geluiden dempen. Daar zijn onze oordoppen ook uitermate geschikt voor. De Arbowet schrijft daarnaast voor dat professionals die tijdens hun werk met hoge volumes te maken krijgen, goed beschermd moeten worden. Denk aan professionals in de bouw, in de haven of in fabrieken. Deze mensen lopen het grootste risico op levenslange gehoorbeschadiging wanneer zij geen gehoorbescherming gebruiken.
 
Oordoppen op maat bieden een betere bescherming voor je gehoor, ze bieden je meer draagcomfort en je hoort ook nog eens beter.
Maak een afspraak en je oordoppen zijn binnen maximaal 15 werkdagen klaar.
Vind een winkel


Oordoppen verzekeren

Je kunt je oordopjes op maat, bij aanschaf, verzekeren tegen beschadiging, verlies en diefstal. Dat is verstandig om te doen, want je gebruikt de oordopjes in verschillende actieve situaties waarbij het kan gebeuren dat je per ongeluk één of beide oordopjes kwijtraakt of beschadigt. In dat soort situaties willen wij ook graag voor je klaar staan met nieuwe oordoppen op maat.

Meer informatie over het verzekeren van oordoppen op maat