0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!
Online Hoortest
Snel weten hoe het met jouw gehoor staat?

Onze oordopjes op maat sluiten het oor volledig af en dempen schadelijke frequenties die het eerst gehoorschade veroorzaken. Je kunt daarbij nog steeds genieten van geluid, zoals muziek of gesprekken, maar voorkomt mogelijke gehoorbeschadiging als de volumes te hoog zijn.

Onze oordopjes op maat hebben de volgende voordelen:
  • Ze zijn nauwelijks zichtbaar
  • Ze bieden optimale bescherming
  • Ze geven maximaal draagcomfort

Wat zijn de voordelen van oordopjes op maat?

Met oordoppen op maat van goede kwaliteit heb je een veel betere geluidsbeleving dan met de standaard oordopjes. Naast het ervaren van een beter geluid en goed verstaanbare gesprekken, ben je ook meer ontspannen. Immers, je hoeft met goede oordoppen geen moeite te doen om iets te verstaan en met de ruisonderdrukking die deze gehoorbescherming hebben, heb je geen last van vervelende achtergrondgeluiden.

Oordoppen op maat zijn ook zeer geschikt om in een lawaaiige werkomgeving te dragen. Je kunt hierdoor beter op je werk concentreren, je voorkomt oorsuizen en vermoeidheidsklachten zoals hoofdpijn.
ProActiv Customized
Deze compacte gehoorbescherming voorkomt onherstelbare gehoorschade die wordt veroorzaakt door hinderlijke geluiden. Deze oordopjes passen precies in de gehoorgang.
Het ProActiv logo→ Music Customized (o.a. bij bezoek aan discotheek, festival concert)

Of je nu bezoeker bent of muzikant: bij concerten, optredens, festivals en feesten staat de muziek vaak veel te hard. Met oordopjes voor muziek voorkom je blijvende gehoorschade.
Ze beschermen je oren voor hoge, schadelijke frequenties en te hoge geluidsniveaus. Je kunt onbezorgd genieten van de muziek én met je vrienden praten zonder dat je in elkaars oor hoeft te schreeuwen om boven de muziek uit te komen. Music Customized Oordoppen van ProActiv zijn compacte gehoorbeschermers voorzien van een kleine handgreep die het inzetten en het uitnemen makkelijk maakt. De oordoppen zitten lekker en bieden optimale bescherming tegen langdurig luide muziek.

→ Drive Customized (bij motor- en cabrio rijden)

De ProActiv Drive Customized is een zeer compacte gehoorbeschermer zonder uitstekende delen. Deze gehoorbescherming op maat voor op de motor, beschermt optimaal en is gemakkelijk onder een helm te dragen. Het plaatsen en uitnemen van de gehoorbescherming is eenvoudig door het flexibele handgreepje (o-ringetje). De gehoorbescherming op maat voor de motor wordt gemaakt van FlexFit-materiaal en wordt standaard geleverd met koordje en shirtclip.

→ Active Customized (o.a. bij lawaai tijdens klussen of bezoek aan auto  evenementen)

ProActiv Active Customized oordoppen beschermt je gehoor perfect wanneer je aan het klussen bent, op reis of wanneer je uitgaat. Deze oordoppen liggen volledig binnen de oorschelp waardoor ze praktisch onzichtbaar zijn en het gevaar van stoten nihil is.
ProActiv Customized Professional
Voor een uitstekende geluidsbeleving kun je kiezen voor de compacte ProActiv Customized Professional. Deze oordoppen beschermen niet alleen het gehoor, door de speciale filters beleef je geluid zoals het hoort, waardoor de geluidsbeleving optimaal blijft. De ProActiv Customized Professional heeft voor elk doel waarvoor je je oren wilt beschermen speciale oordoppen op maat:
Het ProActiv logo→ Music Customized Professional (o.a. voor musici, dj's, soundcrews)

Mensen die veel tijd doorbrengen in concertzalen en/of lawaaierige repetitieruimtes, merken na verloop van tijd dat hun lichaam alarm slaat door de veelvuldige confrontatie met muziek op hoge volumes. De ProActiv Music Customized Professional oordopjes hebben een revolutionair filter met een vlakke demping in het frequentiegebied tussen 125 Hz en 8 kHz. Hierdoor behoudt het geluid zijn natuurlijke klankkleur en vindt er geen vervorming plaats.

→ Drive Customized Professional (bij motor- en cabrio rijden)

Met deze Drive Customized Professional Oordoppen kun je maximaal genieten van machtig motorgeronk. De oordoppen van voor op de motor en open old-timers worden standaard geleverd met een koordje en worden gemaakt van siliconenmateriaal. De oordoppen dempen iets minder dan de ProActiv Customized Drive maar hebben wel als groot voordeel dat het geluid onvervormd blijft en daardoor geschikt is voor gebruik i.c.m. communicatie- en navigatiesystemen in de helm.

→ Active Customized Professional (o.a. voor professionals in de bouw of fabriek)

ProActiv Active Customized Professional oordoppen zijn geschikt voor het dempen van hinderlijke geluiden, bijvoorbeeld tijdens werksituaties of onderweg naar je vakantiebestemming.

→ Relax Customized Professional (o.a. voor partners van mensen die snurken)

Deze oordoppen op maat voor tijdens het slapen dempen onder andere het hinderlijke geluid van een snurkende partner, verkeers- en vliegtuiglawaai of geluid van een lawaaiige omgeving. ProActiv Relax Customized Professional oordoppen op maat zijn ook geschikt voor studenten die zich extra moeten concentreren of mensen die in ploegendienst werken en overdag ongestoord willen slapen.

→ Swim Customized Professional (o.a. voor watersportliefhebbers, zwemmers)  

Ben je als zwemmer of watersporter gevoelig voor oorontstekingen, oorpijn of gehoorverlies? Dan doe je er goed aan om je oren te beschermen met speciale oordoppen voor bij het zwemmen. De Swim Customized Professional oordoppen voor tijdens het zwemmen worden op maat gemaakt en zijn speciaal ontworpen voor beoefenaars van watersporten, zwemmers en mensen die regelmatig last hebben van oorontstekingen.

Oordoppen op maat laten aanmeten in Schoonenberg winkel

Laat gehoorbescherming op maat maken bij een audicien

Voor de aanschaf van oordopjes op maat moet vooraf een oorafdruk worden gemaakt door een van onze audiciens. Op basis hiervan worden de oordoppen gemaakt en na ongeveer drie weken zijn ze klaar.

Professionele oordopjes aanmeten

Oordoppen op maat verzekeren

Natuurlijk kun je je oordopjes op maat, bij aanschaf, verzekeren tegen beschadiging, verlies en diefstal. Je gebruikt de oordopjes in verschillende actieve situaties waarbij het kan gebeuren dat je per ongeluk één of beide oordopjes kwijtraakt of beschadigt. In dat soort situaties willen wij ook graag voor je klaar staan met nieuwe oordoppen op maat. Voor € 43,22 ben je 2 jaar verzekerd. Onze audiciens adviseren je graag tijdens de afspraak in de winkel over de mogelijkheden en voorwaarden.

Meer over de oordoppen verzekering