0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Dankzij bluetooth technologie kunnen we tegenwoordig hoortoestellen gemakkelijk verbinden met televisie, smartphone of andere geluidssystemen met streamingsmogelijkheid. Er zijn enkele hoortoestellen die rechtstreeks verbonden kunnen worden met een apparaat dat over bluetooth beschikt, zoals een televisie of smartphone. Dit zijn alle Lumity, Paradise en Marvel hoortoestellen en de Phonak Audéo B.

Andere hoortoestellen kunnen ook verbonden worden met apparaten die over bluetooth beschikken, alleen niet rechtstreeks. Via een streamer of indirecte bluetooth verbinder zou je je hoortoestel dan kunnen verbinden met tv- en audio oplossingen.

De Lumity, Paradise en Marvel hoortoestellen en de Audéo B-Direct beschikken over een directe koppeling en hebben dus geen streamer nodig om verbinding te kunnen maken met een bluetooth apparaat.
De Phonak Marvel met een Bluetooth visual
Je kunt een bluetooth verbinding voor veel meer doelen gebruiken dan alleen het verbinden met de telefoon. Stel je eens voor: muziek rechtstreeks op je oren terwijl je routeplanner tussendoor aanwijzingen geeft, zonder dat iemand anders het hoort. Maar je kunt ook het geluid van je computer op je hoortoestel binnenkrijgen tijdens het gamen, skypen, film kijken of muziek luisteren. Ook hierbij is aan jou de keuze of je de omgeving wilt horen of niet.

Hoortoestellen met een directe bluetooth koppeling

Stel je eens voor: muziek rechtstreeks op je oren terwijl je routeplanner je tussendoor aanwijzingen geeft, zonder dat iemand anders het hoort. Maar je kunt ook het geluid van je computer op je hoortoestellen binnenkrijgen tijdens het gamen, skypen of film kijken. Ook hierbij is aan jou de keuze of je de omgeving wilt horen of niet.
 
Een hoortoestel bedienen was nog nooit zó makkelijk. Het kan allemaal met de nieuwste generatie hoortoestellen van Phonak.

Nieuwste gehoorapparaten met bluetooth

Schoonenberg introduceert de nieuwste generatie hoortoestellen genaamd de Phonak Audéo Lumity. Deze nieuwe generatie van gehoorapparaten biedt een ongeëvenaarde luistereraving met universele connectiviteit: via Bluetooth kun je direct helder geluid streamen van je smartphone, TV en andere apparaten. 
Een packshot van de Phonak Audeo Paradise
Phonak Audéo Paradise

Deze nieuwe reeks Phonak-hoortoestellen biedt een helder, natuurlijk geluid, een briljant spraakverstaan en nieuwe dynamische ruisonderdrukking voor uitdagende situaties. Het hoortoestel is eenvoudig te gebruiken en aan te passen dankzij een universele connectiviteit en een nieuwe Tap Control voor gemakkelijke toegang tot Bluetooth-functionaliteiten.
Een packshot van de Phonak Audeo Marvel
Phonak Audéo Marvel

Marvel-hoortoestellen zorgen voor topkwaliteit geluid tijdens handsfree gesprekken en het via een rechtstreekse verbinding luisteren naar tv, muziek, e-books, podcasts en andere audiobronnen. Het lijkt op het gebruik van draadloze hoofdtelefoons, maar is misschien nog wel beter omdat Marvel-hoortoestellen onderscheid maken tussen gestreamde spraak- en muzieksignalen en zichzelf automatisch aanpassen zodat je optimale geluidskwaliteit ervaart.
Een packshot van de Phonak Bolero Marvel
Phonak Bolero Marvel

De Phonak Bolero is bedoeld voor mensen met licht tot ernstig gehoorverlies De Phonak Bolero heeft een maximale betrouwbaarheid en degelijkheid samen met een helder, rijk geluid en multifunctionaliteit. Phonak Bolero Marvel hoortoestellen kunnen direct verbinding maken met iOS- of Android-smartphones of andere telefoons met Bluetooth®-apparaten.
Een packshot van de Phonak Sky Marvel
Phonak Sky Marvel

De Phonak Sky Marvel productlijn biedt een breder bereik aan geluiden en is ontwikkeld voor kinderen en tieners met licht tot ernstig gehoorverlies. Het breder bereik is essentieel voor de ontwikkeling van spraak en taal. In rumoerige omgevingen verstaan kinderen spraak 24% beter met een Sky Marvel dan met andere hoortoestellen. De Sky Marvel is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten, heeft een krachtige oplaadbare batterij die de hele dag meegaat en een op maat gemaakt besturingssysteem dat speciaal ontworpen is voor kinderen.
Een packshot van de Phonak Audeo B-Direct
Phonak Audéo B-Direct

Phonak Audéo B hoortoestellen zijn ontwikkeld om jouw leven eenvoudiger te maken en horen moeiteloos te maken. Wat Audéo B bijzonder maakt is het besturingssysteem: AutoSense OS. Het voelt je omgeving aan en stelt je hoortoestellen bij wanneer dit nodig is. Je hoeft ze alleen maar in te schakelen. Audéo B-Direct-hoortoestellen zijn compatibel met elke mobiele telefoon waardoor je kunt profiteren van het gemak van universele connectiviteit.

 

Maak verbinding met al jouw apparaten

Je koppelt ze via bluetooth draadloos met je smartphone of smartswitch. Zo kan je met Android iOS of een ander besturingssysteem eenvoudig en rechtstreeks via je hoortoestellen bellen. Met Phonak TV Connector, een eenvoudige plug-and-play oplossing, kun je genieten van je favoriete tv-programma’s, films en muziek. De nieuwste technieken houden steeds beter rekening met je persoonlijke levensstijl en voorkeuren en zorgen ervoor dat geluid rechtstreeks bij je binnenkomt op de manier die bij je past.
 
Bij een directe koppeling zijn de bluetooth hoortoestellen rechtstreeks verbonden met je computer, telefoon of ander bluetooth apparaat. Hierdoor heb je je handen vrij en hoef je geen extra accessoires mee te nemen. Heel fijn bijvoorbeeld als je niet vaak thuis bent en makkelijk op andere plekken muziek wilt kunnen luisteren of tv wilt kijken door je hoortoestellen ter plekke met de tv of audio-installatie te verbinden.
 
Met onze topcollectie van de nieuwste en meest geavanceerde hoortoestellen in het vrije keuze assortiment ben je niet gebonden aan de richtlijnen van de zorgverzekeraar, maar beslis je zelf. Je krijgt dan geen vergoeding vanuit de zorgverzekering, maar wel de nieuwste technieken, het meest natuurlijke geluid én de slimste opties. Bovendien is het aankoopbedrag vaak aftrekbaar van de belasting.
Mensen kiezen vaak voor de nieuwste generatie hoortoestellen omdat:
  • Ze bijzonder comfortabel zitten
  • De nieuwste technieken rekening houden met je persoonlijke levensstijl en voorkeuren
  • Ze ervoor zorgen dat geluiden bij je binnenkomen op de manier die bij je past
Wil je deze hoortoestellen zelf thuis ervaren en vrijblijvend uitproberen?
 
Maak snel een afspraak
 
Lees meer over vergoedingen

Waarom een gehoorapparaat bij Schoonenberg?

Bij Schoonenberg hebben we altijd de nieuwste tophoortoestellen die beschikken over de meest innovatieve technologie. Deze nieuwste generatie hoortoestellen worden meestal niet vergoed door de zorgverzekeraars. Heb je nog vragen over prijs van deze hoortoestellen, neem dan contact met ons op en kom langs. Je kunt een afspraak maken of zonder afspraak binnenlopen tijdens het Service-uur in een van onze winkels.

Meer over ons

Wat is een directe koppeling?

Een afbeelding van apparaten waarmee een Phonak Marvel kan verbindenBij een directe koppeling zijn de hoortoestellen rechtstreeks verbonden met je computer, telefoon of ander bluetooth apparaat. Hierdoor heb je je handen vrij en hoef je geen accessoires mee te nemen en maak je gebruik van rechtstreekse streaming. Door de streamer lijkt het qua gebruik bijna op een draadloze headset.

Enkele nieuwe Phonak toestellen hebben een directe koppeling, zoals de Phonak Audéo Marvel en de Phonak Audéo B-Direct. Deze toestellen bevatten state of the art technologie.

Wat is een indirecte koppeling?

Een vrouw met een streamer om haar nek hangenBij een indirecte koppeling maak je gebruik van een streamer, zo kun je eenvoudig helder geluid streamen. Een streamer ontvangt het bluetooth signaal en zorgt voor de overdracht hiervan naar je hoortoestel. De meeste hoortoestellen maken gebruik van deze techniek. De streamer is daarbij ook te gebruiken als afstandsbediening, zodat je je telefoon niet hoeft te pakken. De streamers hebben ook vaak een audio-snoer zodat je direct verbinding kunt maken met andere apparaten, zonder bluetooth.

Lees meer over de hoortoestellen voorzien van de nieuwste slimme technologie

Onze nieuwe Phonak toestellen

Dankzij doorlopend onderzoek en technologische vooruitgang biedt Phonak het allerbeste in spraakverstaan, comfort, gebruiksgemak en algemene luisterervaring. Met Phonak toestellen begeef je je geruisloos van de ene naar de volgende luistersituatie, of het nu thuis, op kantoor, op het sportveld of in sociale omgevingen is, en je blijft de hele dag door in contact. Bijzonder aan Phonak-hoortoestellen is het vermogen om spraaksignalen van het ene naar het andere hoortoestel te sturen, zodat je alles kunt horen met beide oren. De toestellen leveren daarbij een beter spraakverstaan.
 
Wil jij de nieuwste Phonak hoortoestellen zelf ervaren?
 
Probeer een toestel dan vrijblijvend uit.
 
Maak snel een afspraak


Wat kost een gehoorapparaat met bluetooth?


Wat de prijs van een gehoorapparaat is, is afhankelijk van je wensen, je zorgverzekeraar en natuurlijk van je persoonlijke hoorsituatie. Wij kijken graag samen met jou naar verschillende oplossingen en bieden je altijd de keuze uit minimaal 3 hoortoestellen. Zo vinden we het toestel dat het beste bij jou past.

Lees meer over de kosten