Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Ook weten hoe jouw oren scoren?

Kom naar de Hoortestdagen op donderdag 13 en vrijdag 14 juni

Aangezien je gehoor ongemerkt achteruit kan zijn gegaan adviseren wij je gehoor jaarlijks te laten checken. Daarom kan iedereen op donderdag 13 en vrijdag 14 juni bij een deelnemende Schoonenberg winkel een afspraak inplannen voor een gratis, professionele Hoorscore. Wacht dus niet langer en maak een afspraak! Dan weet jij hoe goed jouw oren scoren. 

  • Doe een vrijblijvende hoortest
  • In 15 minuten direct de uitslag
  • Krijg advies op maat


Deelnemende winkels


Maak een afspraak

Kom langs en de wereld wordt weer van jou

Tijdens de Hoortestdag weet je binnen 15 minuten hoe jouw gehoor ervoor staat. Onze audiciens nemen verschillende hoorsituaties met je door, doen een hoortest en geven passend advies. Mocht het nodig zijn vertellen ze je graag meer over onze hooroplossingen.

Dus, twijfel je soms over jouw gehoor? Twijfel dan niet langer en maak een afspraak bij een Schoonenberg winkel bij jou in de buurt. 
 

Plan hier een afspraak

In 2 stappen gepiept

In 15 minuten klaar

Je gehoor wordt in 15 minuten uitgebreid getest door een gecertificeerd audicien.

Direct je uitslag mee naar huis

De audicien laat aan de hand van een overzichtelijke grafiek zien hoe het ervoor staat met je gehoor. Deze grafiek, audiogram genoemd, wordt uitgebreid met je besproken en je krijgt er een kopie van.

Vind een winkel bij jou in de buurt

 

Over Schoonenberg


Als het om hooroplossingen is Schoonenberg al ruim 95 jaar marktleider in Nederland. Met meer dan 150 winkels bieden wij maatwerk en persoonlijke begeleiding én het meest innovatieve assortiment aan hoortoestellen en accessoires van Nederland.

Schoonenberg is onderdeel van de Sonova Group. Het Zwitserse Sonova is wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve hooroplossingen: van hoortoestellen tot draadloze communicatieoplossingen: telefoneren, tv kijken, muziek luisteren. Het kan allemaal! Door deze diversiteit profiteer je bij Schoonenberg van een ruim assortiment aan hooroplossingen, op de manier die het beste bij jou past!

Meer informatie vind je op www.sonova.com en www.hear-the-world.com.