0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!
Online Hoortest
Snel weten hoe het met jouw gehoor staat?

Een hoortoestel dat direct of indirect beschikt over bluetooth, kan verbonden worden met een bluetooth telefoon. Hierdoor maak je van je hoortoestel een draadloze headset. Het grote voordeel hiervan is dat je de beller direct op beide oren via je hoortoestel binnenkrijgt, waardoor de verstaanbaarheid enorm toeneemt. Daarbij kan je het volume van de stem van je gesprekspartner en dat van de omgeving onafhankelijk van elkaar afstellen. Dit kan met de bijgeleverde apps of middels een streamer.

De Phonak Marvel met een Bluetooth visual
Je kunt de bluetooth functie voor veel meer doelen gebruiken dan alleen de telefoon. Stel je eens voor: muziek rechtstreeks op je oren terwijl je routeplanner tussendoor aanwijzingen geeft, zonder dat iemand anders het hoort. Maar je kunt ook het geluid van je computer op je hoortoestel binnenkrijgen tijdens het gamen, skypen, film kijken of muziek luisteren. Ook hierbij is aan jou de keuze of je de omgeving wilt horen of niet.

Wat is een directe koppeling?

Een afbeelding van apparaten waarmee een Phonak Marvel kan verbindenBij een directe koppeling zijn de hoortoestellen rechtstreeks verbonden met je computer, telefoon of ander bluetooth apparaat. Hierdoor heb je je handen vrij en hoef je geen accessoires mee te nemen.
Enkele nieuwe Phonak toestellen hebben een directe koppeling, zoals de Phonak Audéo Marvel en de Phonak Audéo B-Direct. Deze toestellen bevatten state of the art technologie.

Meer over directe koppeling

Wat is een indirecte koppeling?

Een vrouw met een streamer om haar nek hangenBij een indirecte koppeling maak je gebruik van een streamer. Een streamer ontvangt het bluetooth signaal en zorgt voor de overdracht hiervan naar je hoortoestel. De meeste hoortoestellen maken gebruik van deze techniek. De streamer is daarbij ook te gebruiken als afstandsbediening, zodat je je telefoon niet hoeft te pakken. De streamers hebben ook vaak een audio-snoer zodat je direct verbinding kunt maken met andere apparaten, zonder bluetooth.

Meer over indirecte koppeling