Gratis hoortestdagen 15 & 16 april

Zorg goed voor jezelf en je gehoor. Test regelmatig of je alles nog goed hoort. Maak nu een afspraak voor onze hoortestdagen van donderdag 15 en vrijdag 16 april en doe een gratis hoortest.

Tijdens het bezoek staat jouw veiligheid (én die van onze medewerkers) voorop! Daarom hanteren we de RIVM richtlijnen en werken wij op afspraak.  
 
Weet je dat gehoorverlies heel geleidelijk gaat? Zo langzaam zelfs dat je het eerst helemaal niet door hebt? Hoe sneller gehoorverlies wordt opgemerkt, hoe eenvoudiger het is om er iets aan te doen. Omdat je goed voor jezelf én je gehoor wilt blijven zorgen, nodigen wij jou uit voor een gratis hoortest in onze winkel.


Innovatieve oplossingen

Tijdens de gratis hoortest weet je binnen 15 minuten hoe jouw gehoor ervoor staat. Mocht het nodig zijn, dan vertellen we je graag alles over onze innovatie hooroplossingen. Op een interactieve manier ga je ervaren hoe de nieuwste technologie jou kan helpen. Er is altijd een oplossing die bij jou past!

 

In 2 stappen gepiept

In 15 minuten klaar

Je gehoor wordt in 15 minuten uitgebreid getest door een gecertificeerd audicien.

Direct je uitslag mee naar huis

De audicien laat aan de hand van een overzichtelijke grafiek zien hoe het ervoor staat met je gehoor. Deze grafiek, audiogram genoemd, wordt uitgebreid met je besproken en je krijgt er een kopie van.

Vind een winkel

Andere keer langskomen?

Kun je niet langskomen tijdens de Gratis Hoortestdagen? Plan dan een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Plan een afspraak
 

Afspraakformulier

Gebruik dit formulier om een afspraak te maken voor de gratis hoortestdagen.

Postcode: *

Winkel: *

Aanhef*

Naam*

Achternaam*

Email:*

Telefoonnummer*


U gaat akkoord met onze Privacy Policy.*

Ja, ik wil de Schoonenberg nieuwsbrief ontvangen