0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Ook weten hoe jouw oren scoren? 

Kom naar de Hoortestdag op donderdag 23 maart. 

Aangezien je gehoor ongemerkt achteruit kan zijn gegaan adviseren wij je gehoor jaarlijks te laten checken. Daarom kan iedereen op donderdag 23 maart bij een deelnemende Schoonenberg winkel een afspraak inplannen voor een gratis, professionele Hoorscore. Wacht dus niet langer en maak een afspraak! Dan weet jij hoe goed jouw oren scoren.

Plan hier een afspraak
PS. Komt een andere dag u beter uit? Maak dan een afspraak voor een andere dag via bovenstaande knop of bel 0800 – 0515 (gratis) voor een afspraak. 

Kijk hier of een winkel in de buurt mee doet
Op basis van een gratis professionele gehoortest maken we een persoonlijke Hoorscore-kaart waarop jouw gehoor een kleur krijgt: groen, geel, oranje of rood. De kaart geeft je duidelijk inzicht in je gehoor. Afhankelijk van jouw persoonlijke Hoorscore, leggen we je graag uit welke stappen je verder kunt ondernemen.

Dus kom langs en de wereld wordt weer van jou!

Maak een afspraak

Wat betekent jouw Hoorscore?


Groen <15dB

Je gehoor is in topvorm!
Hou dit zo en bescherm je oren altijd zo goed mogelijk.

Geel 15 - 25dB

Je gehoor is momenteel nog in orde.
We raden je wel aan je gehoor jaarlijks te laten testen.
Oranje 25 -35dB

Je hebt een licht gehoorverlies. We adviseren je een jaarlijkse hoortest te doen. Een passende hooroplossing kan jouw gehoor nu eventueel ook al verbeteren.
Rood > 35dB

Je hebt gehoorverlies. Een hoortoestel is aangeraden, je kan ze vrijblijvend uitproberen.
 

In 2 stappen gepiept

In 15 minuten klaar

Je gehoor wordt in 15 minuten uitgebreid getest door een gecertificeerd audicien.

Direct je uitslag mee naar huis

De audicien laat aan de hand van een overzichtelijke grafiek zien hoe het ervoor staat met je gehoor. Deze grafiek, audiogram genoemd, wordt uitgebreid met je besproken en je krijgt er een kopie van.

Vind een winkel bij jou in de buurt


Over Schoonenberg


Als het om hooroplossingen is Schoonenberg al ruim 95 jaar marktleider in Nederland. Met meer dan 150 winkels bieden wij maatwerk en persoonlijke begeleiding én het meest innovatieve assortiment aan hoortoestellen en accessoires van Nederland.

Schoonenberg is onderdeel van de Sonova Group. Het Zwitserse Sonova is wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve hooroplossingen: van hoortoestellen tot draadloze communicatieoplossingen: telefoneren, tv kijken, muziek luisteren. Het kan allemaal! Door deze diversiteit profiteer je bij Schoonenberg van een ruim assortiment aan hooroplossingen, op de manier die het beste bij jou past!

Meer informatie vind je op www.sonova.com en www.hear-the-world.com.