Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Nationale Hoortestdagen 

Kom naar de Hoortestdagen op donderdag 25 en vrijdag 26 juli

Goed horen is enorm belangrijk. Daarom kan je op donderdag 25 en vrijdag 26 juli bij een Schoonenberg winkel binnenlopen voor een gratis, professionele hoortest. Gewoon zonder afspraak!
  • Doe een vrijblijvende hoortest
  • In 15 minuten direct de uitslag
  • Krijg advies op maat

SMS herinnering

Wil je een herinnering ontvangen zodat je de aankomende hoortestdagen niet mist? Vul je mobiele telefoonnummer in en wij sturen je voor de hoortestdagen een SMS.

Telefoonnummer:*


Ik heb de Privacy Policy gelezen en begrijp de inhoud.*

Kom langs en de wereld wordt weer van jou

Tijdens de Hoortestdagen weet je binnen 15 minuten hoe jouw gehoor ervoor staat. Onze audiciens nemen verschillende hoorsituaties met je door, doen een hoortest en geven passend advies. Mocht het nodig zijn vertellen ze je graag meer over onze hooroplossingen

Dus, twijfel je soms over jouw gehoor? Twijfel dan niet langer en loop gewoon binnen bij Schoonenberg. En ja, dat mag ook met z'n tweeën. Wel zo gezellig toch?

Komt een andere dag u beter uit? Maak dan hier een afspraak.

In 2 stappen gepiept

In 15 minuten klaar

Je gehoor wordt in 15 minuten uitgebreid getest door een gecertificeerd audicien.

Direct je uitslag mee naar huis

De audicien laat aan de hand van een overzichtelijke grafiek zien hoe het ervoor staat met je gehoor. Deze grafiek, audiogram genoemd, wordt uitgebreid met je besproken en je krijgt er een kopie van.

Vind een winkel bij jou in de buurt


Over Schoonenberg


Als het om hooroplossingen is Schoonenberg al ruim 95 jaar marktleider in Nederland. Met meer dan 150 winkels bieden wij maatwerk en persoonlijke begeleiding én het meest innovatieve assortiment aan hoortoestellen en accessoires van Nederland.

Schoonenberg is onderdeel van de Sonova Group. Het Zwitserse Sonova is wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve hooroplossingen: van hoortoestellen tot draadloze communicatieoplossingen: telefoneren, tv kijken, muziek luisteren. Het kan allemaal! Door deze diversiteit profiteer je bij Schoonenberg van een ruim assortiment aan hooroplossingen, op de manier die het beste bij jou past!

Meer informatie vind je op www.sonova.com en www.hear-the-world.com.