Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!
Wij gaan voor jou altijd op zoek naar een hooroplossing die past bij jouw wensen. We nemen de tijd voor je en komen met een maatwerk oplossing, zodat je altijd op een prettige en comfortabele manier kunt genieten van je hoortoestel en van geluid. Onze audiciens kijken samen met jou wat jouw wensen zijn en wat jouw persoonlijke situatie is. Ga je graag naar concerten of wil je graag met je hoortoestel kunnen sporten? We kijken samen met jou naar alle mogelijkheden en zoeken een geschikt hoortoestel.

Onze service & diensten

HoorSupport
HoorSupport is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Met het HoorSupport pakket helpen je wennen aan jouw hoortoestel. Dit pakket krijg je gratis bij de aanschaf van een nieuw hoortoestel. Meer over HoorSupport, onze persoonlijke begeleiding.

Hoortoestel reparatie
Heeft u een vraag over onderhoud aan uw hoortoestel, of heeft u hulp nodig?

Kijk dan op de onderhoud en instructies pagina voor handige filmpjes en handleidingen. Bijvoorbeeld over het schoonmaken en dragen van uw hoortoestel. Ook vindt u hier informatie over hoortoestel apps en het draadloos verbinden, én tips voor als uw hoortoestel of lader niet goed werkt. 
 
Vindt u niet wat u zoekt?  
Maak online een korte afspraak of 0900 600 7008.   Lees meer.

Gratis uitproberen
Omdat een hoortoestel in het begin altijd wennen is, krijg je jouw nieuwe hoortoestel altijd gratis op proef. Ook hoorhulpmiddelen mag je altijd gratis komen uitproberen. Meer weten over het uitproberen van onze producten?

Gratis hoortest in de winkel
Twijfel je aan je gehoor? Met een gratis hoortest weet je binnen 15 minuten hoe het met je gehoor gesteld is. In onze winkel wordt met speciale apparatuur onderzocht wat uw oren precies kunnen waarnemen en wat de mate van gehoorverlies is. We doen uitgebreid onderzoek met behulp van verschillende testen om te meten of je gehoorverlies hebt en hoeveel. Lees meer.

Niet goed, geld terug garantie
Ben je niet tevreden met je hoortoestellen of kun je er niet aan wennen, dan biedt Schoonenberg je de ‘Niet tevreden, geld terug’ garantie. Deze garantie laat je wettelijke rechten en verplichtingen in geval van non-conformiteit bij een consumentenkoop onverlet. Meer weten over garanties na de aankoop?

Meer over onze service & diensten


Wat doet een audicien?

Het gehoor zit verbazingwekkend ingenieus in elkaar. Elke hooroplossing vraagt om maatwerk. Daarom verdiepen we ons als eerste in jouw persoonlijke situatie, jouw activiteiten en jouw wensen. Ook willen we weten aan welke verwachtingen jouw hoortoestel moet voldoen. Wat zou je willen bereiken? Samen bespreken we of deze ‘hoordoelen’ ook echt bereikt kunnen worden met jouw gehoorverlies. We testen je gehoor en selecteren 3 hoortoestellen die het beste aansluiten bij jouw wensen, behoeften en gehoorverlies. We leggen de eigenschappen en de voordelen van de verschillende toestellen uit en geven je duidelijke uitleg over de prijzen.
 
Meer over audiciens

Vrijblijvende hoortest

We verwelkomen je graag voor een vrijblijvende hoortest in een van onze winkels. Binnen een kwartier wordt je gehoor uitvoerig getest door gecertificeerde professionals, zodat we je kunnen helpen met een op maat gemaakte hooroplossing. Je kunt rekenen op de persoonlijke aandacht van ervaren vakmensen die beschikken over de kennis van de laatste technieken en ontwikkelingen.
Vrijblijvende hoortest
Onze audiciens
Nepmail
Waarom Schoonenberg?
Klachtenregeling Schoonenberg
Onze werkwijze
Wat zeggen anderen
Schoonenberg nieuwsbrief
Hear the World Foundation