Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Hoe is het om te leven met een gehoorapparaat? Het dragen van een hoortoestel betekent niet dat je stil hoeft te zitten. Je kunt blijven mee doen met de maatschappij. Sporten, naar het theater gaan een grote reis maken of gewoon je normale boodschappen doen. Sterker nog, een hoortoestel draagt bij aan een betere levenservaring. We vertellen je hoe het is om met een hoortoestel te leven en hoe dit zelfs jouw leven kan verrijken!

Niet goed meer kunnen horen kan een grote impact hebben op iemands leven. Het nemen van een hoorapparaat wordt door veel mensen uitgesteld omdat niet iedereen die slechthorend is het gevoel heeft een gehoorapparaat nodig te hebben. Vaak ontkennen slechthorenden echter ook dat zij een probleem hebben of willen het probleem niet onder ogen zien en zijn het mensen in hun omgeving die hen erop attenderen en ertoe aanzetten om eens een hoortest te doen. Maar ook de associaties die mensen bij een hoortoestel hebben zorgt ervoor dat slechthorende uitstellen om voor een hoortoestel te kiezen. Men denkt nog altijd dat hoortoestellen groot, lelijk en onhandig zijn, wat allang niet meer het geval is. Hoortoestellen zijn tegenwoordig bijna onzichtbaar en voorzien van de meest technische snufjes.

Verhalen van onze klanten:

Benieuwd hoe onze klanten het leven met een hoortoestel ervaren?
 
Sporten met een hoortoestel? Dat kan gewoon! Lees hier de ervaringen van Joris

Lees meer
Goed horen tijdens een avondje theater of bioscoop?

Lees meer
Reizen met een hoortoestel? Geniet onbezorgd van je vakantie! Lees hier de ervaringen van Thies

Lees meer
Uiteten wordt weer plezierig! Lees de ervaringen van Britt


Lees meer
Benieuwd hoe anderen dankzij hun hoortoestel weer genieten van geluid? Ze vertellen het jouw graag.

Verhalen van klanten

HoorSupport: Intensieve persoonlijke begeleiding op maat

Na verloop van tijd ‘vergeten’ de hersenen hoe ze geluiden moeten verwerken. Je moet weer leren horen en dat kan wennen zijn. Jouw eerste hoortoestel kan de kwaliteit van je leven significant verbeteren. Dat gebeurt echter niet van de een op de andere dag. Het kan maanden duren voordat je weer gewend ben aan alle ‘nieuwe’ geluiden. In het begin zullen geluiden veel luider klinken en zul je geluiden ontdekken die je al een hele tijd niet meer gehoord hebt. Ook je eigen stem kan ineens heel erg raar klinken. Om je te helpen wennen aan het hoortoestel bieden wij een begeleidingsprogramma genaamd HoorSupport aan. Tijdens het begeleidingsprogramma dat zo’n 4 tot 5 maanden duurt, krijg je een HoorSupport boek en start HoorSupport Digitaal. Dit is een training dat ontwikkeld is door de KNO afdeling van de VUmc Amsterdam die jou helpt met het wennen aan het hoortoestel, wennen om weer te horen en te wennen om weer goed te communiceren. Je mag altijd langs komen om je hoortoestel bij te stellen/opnieuw af te stellen.

Meer over HoorSupport     Onze werkwijze

Hoorhulpmiddelen: Soms blijkt een hoortoestel alleen niet genoeg...

Tegenwoordig kunnen hoortoestellen heel veel, maar als je meer gemak of comfort wil dan is een hoortoestel alleen niet altijd genoeg. Voor verschillende situaties en doelen bieden we hoorhulpmiddelen. Heb je moeite met verstaan aan de telefoon, terwijl je televisie kijkt of moeite met verstaan in een rumoerige omgeving? Dan is een aanvullend hulpmiddel iets voor jou. Wij bieden de beste oplossingen die het leven gemakkelijker maken. Benieuwd naar alle hoorhulpmiddelen?

Kijk hier voor hoorhulpmiddelen

Onderhoud & Controles

Kom langs om jouw hoortoestel te reinigen, te bekijken of af te stellen. We doen het allemaal graag voor jou. Je kunt kosteloos een afspraak maken in een van onze winkels. We geven je graag de aandacht die je verdient. Maak daarom een afspraak voor het onderhouden van je hoortoestel. In onze winkel verkopen we batterijen en schoonmaakproducten zoals een drybox, droogtabletten en reinigingsdoekjes. Bij de aanschaf van een nieuw hoortoestel krijg je ook altijd een schoonmaakpakketje mee naar huis. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Onderhoud & Reiniging