0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel
Hoortoestellen zijn er in alle maten en kleuren, voor elk soort gehoorverlies en van een groot aantal merken. Er is dus sowieso een hoortoestel te vinden dat past bij jouw individuele wensen en behoeften.

Vind het juiste hoortoestel

De verschillende modellen van hoortoestellen ontdek je hier.
De Phonak Lyric, het onzichtbare hoortoestel
Phonak Lyric
De contactlens voor je oor
Een Phonak hoortoestel
Luidspreker-in-het-oor hoortoestel (LIHO/RIC)
De Phonak Vitro-M Black
In-het-oor Hoortoestellen (IHO)
De meest discrete optie
Een achter-het-oor hoortoestel
Achter-het-oor hoortoestellen (AHO/BTE)
Geschikt voor elk gehoorverlies
Customer journey mild gehoorverlies
Customer journey Matig gehoorverlies
Customer journey Ernstig gehoorverlies
Customer journey Zeer ernstig gehoorverlies
Een hooroplossing is maatwerk. Daarom hebben wij het meest uitgebreide assortiment aan gehoorapparaten van Nederland. Allereerst verdiepen we ons in jouw persoonlijke situatie en testen je gehoor uitgebreid. Daarna selecteren we minimaal 3 gehoortoestellen die het beste bij jou passen. Je kunt een gehoortoestel op proef mee naar huis nemen om het in verschillende situaties uit te proberen, zonder eraan vast te zitten. We nemen de tijd en begeleiden je bij het vinden van het gehoorapparaat dat het beste bij jou past.
 
Dankzij de moderne chiptechnologie worden hoortoestellen steeds beter, kleiner en onopvallender. Er zijn twee typen hoortoestellen: achter-het-oor hoortoestellen en in-het-oor hoortoestellen. Welk type voor jou het meest geschikt is, hangt af van jouw persoonlijke situatie, de ruimte in je gehoorgang, de aard van jouw gehoorverlies en jouw budget.
Het achter-het-oor gehoorapparaat, kortweg AHO genoemd, is de meest gebruikte hooroplossing voor slechthorenden. Je draagt een AHO achter het oor en ze zijn verkrijgbaar in de kleinste maten, waardoor ze niet opvallen. Het in-het-oor hoortoestel (IHO) is een zeer compact hoortoestel dat je in het oor draagt. Hierdoor is het nauwelijks zichtbaar.

Een CROS-hoortoestel is geschikt voor eenzijdige doofheid. Het apparaatje lijkt op een ‘gewoon’ gehoorapparaat en wordt gebruikt door mensen die aan één oor slechthorend of doof zijn.
Vind een winkel
AudioNova Hoortoestellen
De AudioNova T
Marvel 2.0
Phonak Virto B
AudioNova Accessoires
Marvel Technologie & Connectiviteit
AudioNova DX
Marvel producten
Phonak Virto B-Titanium
Phonak Hoortoestellen
AudioNova Hoortoestellen
Nieuwste generatie hoortoestellen
Phonak Marvel
Soorten hoorapparaten
Onze merken
Phonak Audéo Paradise