0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Phonak Audéo Paradise: een toestel voor achter-het-oor dat uitstekende geluidskwaliteit, multifunctionaliteit en de mogelijkheid om in elke situatie te personaliseren combineert. Deze innovatieve hoortoestellen verminderen de impact van gehoorverlies op je dagelijkse leven aanzienlijk: je kunt audio van topkwaliteit streamen vanaf jouw telefoon, tv en meer. Met ‘Tap Control’ zijn de multifunctionele mogelijkheden met één tikje op het hoortoestel toegankelijk. De geüpgradede myPhonak-app geeft je volledige controle over jouw hoortoestel en maakt zelfs interactie op afstand met je audicien mogelijk.

Hoortoestel Phonak Audéo Paradise. Belangrijkste voordelen.

 • Makkelijk in gebruik
 • Uitstekende luisterervaring
 • Functies ter ondersteuning van de dagelijkse luisteruitdagingen voor mensen met gehoorverlies
 • Maakt verbinding met smartphones, tv's en meer
 • Geluid te personaliseren via de myPhonak app
 • Een achter-het-oor ontwerp dat zorgt voor een ideale pasvorm en comfort

Maak kennis met de Phonak Fit™: 

Audéo Fit is gemaakt voor personen die nóg meer uit het leven willen halen. Het toestel biedt niet alleen een ongeëvenaarde hoorervaring met helder, natuurlijk geluid , maar biedt ook mogelijkheden om gezondheidsgegevens bij te houden.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ongeëvenaarde geluidskwaliteit
 • Ingebouwde hartslagsensor
 • Oplaadbaar
 • Universele connectiviteit
 • Bijhouden van gezondheidsgegevens met de myPhonak-app

Lees meer over de Phonak Audéo Fit

Phonak Audéo Life™

Zorgeloos horen met ‘s Werelds eerste waterdichte oplaadbare RIC-hoortoestel

Phonak Audéo Life is het eerste RIC-hoortoestel ter wereld dat volledig waterdicht is*. Ideaal als je bijvoorbeeld graag in de buitenlucht sport en plotseling in een flinke regenbui terechtkomt. Of als je behoorlijk transpireert tijdens het sporten. Ideaal als je bijvoorbeeld graag in de buitenlucht sport en plotseling in een flinke regenbui terechtkomt.

*Tot 50cm. Getest op zout-schoon en zwemwater en transpiratievocht

Meer informatie

Phonak Virto P-Titanium: vrijwel onzichtbaar


De Phonak Virto P-Titanium is het kleinste in-het-oor hoortoestel van Phonak. Deze hoortoestellen wordt op maat gemaakt, waardoor je ze perfect en nagenoeg onzichtbaar in je oor draagt. Hoe comfortabel is dat?! Bovendien is het gemaakt van titanium en daardoor supersterk, licht en ook nog eens anti-allergisch. De Virto P-Titanium bevat een toptechnologie waardoor het toestel zich automatisch aan de omgeving aanpast zonder dat je iets handmatig hoeft in te stellen. Zo kun je moeiteloos gesprekken volgen en voeren in rumoerige situaties. Dat is dus optimaal genieten!

Nieuwe functies voor mensen met gehoorverlies

Deze reeks Phonak-hoortoestellen bieden een helder, natuurlijk geluid, een uitstekend spraakverstaan en nieuwe dynamische ruisonderdrukking voor uitdagende situaties. De hoortoestellen zijn eenvoudig in gebruik en dankzij universele connectiviteit en ‘Tap Control’ heb je gemakkelijk toegang tot de vele Bluetooth-functionaliteiten.
The new range of Phonak hearing aids Paradise

Spraakverbeteraar en ruisonderdrukking

In rustige situaties kan de "spraakverbeteraar" ook zachte geluiden op afstand versterken. De myPhonak-app biedt meerdere instellingsopties. De versterking van bas, middentonen en hoge tonen kan aangepast worden, evenals het algehele volume en ruisonderdrukkingsniveau en de mate van aandacht voor de stem. Je kunt de schuifregelaar ook gebruiken om extra nadruk te leggen op zachte geluiden en stemmen of om harde geluiden te verminderen.

Hoorzorg op afstand

Ontdek onze diensten voor hoorzorg op afstand: de proefperiode verloopt dan voor een deel op afstand.

De Phonak Paradise hooroplossingen zijn ook op afstand in te stellen en aan te passen. De eerste afspraak waarbij de oren uitgebreid worden getest en onderzocht vindt plaats in de winkel, maar vervolgafspraken kunnen, indien gewenst online plaatsvinden. 
Om de app, en hiermee de zorg op afstand, te gebruiken is een smartphone of tablet nodig.


Maak een afspraak

Een hoortoestel dat past bij uw stijl myPhonak 4.0 app Een gemakkelijk oplaadbaar hoortoestel
Kies het Paradise toestel dat het beste bij jouw levensstijl past. Er is een waterdichte optie en ook zijn er oplaadbare varianten verkrijgbaar. De toestellen zijn verkrijgbaar in vijf kleuren.  De nieuwe Phonak-app functioneert als een afstandsbediening om het geluid op het toestel te personaliseren en de mogelijkheid om rechtstreeks via de hoortoestellen een hoortest te doen of de toestellen bij te laten stellen door jouw audicien.  De batterijen van deze hoortoestellen zijn ontworpen om 6 jaar mee te gaan. Je kan een hele dag luisteren, inclusief streaming, en je hebt meerdere gebruiksvriendelijke oplaadopties.
Vind een winkel bij jou in de buurt