Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Phonak Audéo Paradise: een toestel voor achter-het-oor dat uitstekende geluidskwaliteit, multifunctionaliteit en de mogelijkheid om in elke situatie te personaliseren combineert. Deze innovatieve hoortoestellen verminderen de impact van gehoorverlies op je dagelijkse leven aanzienlijk: je kunt audio van topkwaliteit streamen vanaf jouw telefoon, tv en meer. Met ‘Tap Control’ zijn de multifunctionele mogelijkheden met één tikje op het hoortoestel toegankelijk. De geüpgradede myPhonak-app geeft je volledige controle over jouw hoortoestel en maakt zelfs interactie op afstand met je audicien mogelijk.

Maak kennis met de Phonak Fit™: 

Audéo Fit is gemaakt voor personen die nóg meer uit het leven willen halen. Het toestel biedt niet alleen een ongeëvenaarde hoorervaring met helder, natuurlijk geluid , maar biedt ook mogelijkheden om gezondheidsgegevens bij te houden.
 

Belangrijkste kenmerken:

 • Ongeëvenaarde geluidskwaliteit
 • Ingebouwde hartslagsensor
 • Oplaadbaar
 • Universele connectiviteit
 • Bijhouden van gezondheidsgegevens met de myPhonak-app

Lees meer over de Phonak Audéo Fit

Phonak Audéo Life™

Zorgeloos horen met ‘s Werelds eerste waterdichte oplaadbare RIC-hoortoestel

Phonak Audéo Life is het eerste RIC-hoortoestel ter wereld dat volledig waterdicht is*. Ideaal als je bijvoorbeeld graag in de buitenlucht sport en plotseling in een flinke regenbui terechtkomt. Of als je behoorlijk transpireert tijdens het sporten. Ideaal als je bijvoorbeeld graag in de buitenlucht sport en plotseling in een flinke regenbui terechtkomt.

*Tot 50cm. Getest op zout-schoon en zwemwater en transpiratievocht

Meer informatie


Phonak Virto P-Titanium: vrijwel onzichtbaar


De Phonak Virto P-Titanium is het kleinste in-het-oor hoortoestel van Phonak. Deze hoortoestellen wordt op maat gemaakt, waardoor je ze perfect en nagenoeg onzichtbaar in je oor draagt. Hoe comfortabel is dat?! Bovendien is het gemaakt van titanium en daardoor supersterk, licht en ook nog eens anti-allergisch. De Virto P-Titanium bevat een toptechnologie waardoor het toestel zich automatisch aan de omgeving aanpast zonder dat je iets handmatig hoeft in te stellen. Zo kun je moeiteloos gesprekken volgen en voeren in rumoerige situaties. Dat is dus optimaal genieten!

​Voordelen van de Phonak Audéo Paradise

Wil je weer volop kunnen genieten van prachtige geluiden? Ontdek de Phonak Audéo Paradise! Phonak Audéo Paradise is een eersteklas hoortoestel dat vol zit met moderne technologie. Het resultaat? Een hoortoestel met uitmuntende geluidsprestaties en een groot gebruiksgemak. Ontdek hier de belanrijkste voordelen van de Audéo Paradise:
 • Natuurlijk helder geluid
 • Briljant spraakverstaan
 • Bijhouden van gezondheidsgegevens
 • Gepersonaliseerde ruisonderdrukking
 • Spraakassistent met een tik
 • Verbindingsmogelijkheden met smartphones, TV en meer
 • Slimme Phonak apps
 • Waterdicht, zweetbestendig (alleen Audéo Life)

Het geluid van Paradise

Met een Phonak Paradise hoortoestel ervaar je uitstekende geluidsprestaties en hoor je geluiden weer kraakhelder. De Phonak Audéo Paradise biedt niet niet alleen helder, natuurlijk geluid en een briljante spraakverstaanbaarheid. Je kunt ook rekenen op gepersonaliseerde ruisonderdrukking, eenvoudige bediening en diverse verbindingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld je smartphone, tablet, TV en nog veel meer.

Nieuwe functies voor mensen met gehoorverlies

Deze reeks Phonak-hoortoestellen bieden een helder, natuurlijk geluid, een uitstekend spraakverstaan en nieuwe dynamische ruisonderdrukking voor uitdagende situaties. De hoortoestellen zijn eenvoudig in gebruik en dankzij universele connectiviteit en ‘Tap Control’ heb je gemakkelijk toegang tot de vele Bluetooth-functionaliteiten.
The new range of Phonak hearing aids Paradise

Phonak Paradise verbinden

Met een Phonak Paradise kun je met meerdere alledaagse apparaten tegelijkertijd worden verbonden zoals jouw smartphone, tablet en TV. Het geluid wordt vanuit jouw apparaat direct naar je hoortoestel gestreamd voor een loepzuiver resultaat. Hierdoor kun je makkelijk handsfree bellen en telefoontjes aannemen via je hoortoestel. Maar ook televisie kijken en naar muziek of e-books luisteren. In feite is de Phonak Paradise een draadloze koptelefoon met een uitstekende geluidskwaliteit.

Spraakverbeteraar en ruisonderdrukking

In rustige situaties kan de "spraakverbeteraar" ook zachte geluiden op afstand versterken. De myPhonak-app biedt meerdere instellingsopties. De versterking van bas, middentonen en hoge tonen kan aangepast worden, evenals het algehele volume en ruisonderdrukkingsniveau en de mate van aandacht voor de stem. Je kunt de schuifregelaar ook gebruiken om extra nadruk te leggen op zachte geluiden en stemmen of om harde geluiden te verminderen.

Hoorzorg op afstand

Ontdek onze diensten voor hoorzorg op afstand: de proefperiode verloopt dan voor een deel op afstand.

De Phonak Paradise hooroplossingen zijn ook op afstand in te stellen en aan te passen. De eerste afspraak waarbij de oren uitgebreid worden getest en onderzocht vindt plaats in de winkel, maar vervolgafspraken kunnen, indien gewenst online plaatsvinden. 
Om de app, en hiermee de zorg op afstand, te gebruiken is een smartphone of tablet nodig.


Maak een afspraak

Een hoortoestel dat past bij uw stijl
Kies het Paradise toestel dat het beste bij jouw levensstijl past. Er is een waterdichte optie en ook zijn er oplaadbare varianten verkrijgbaar. De toestellen zijn verkrijgbaar in vijf kleuren. 
myPhonak 4.0 app
De Phonak-app functioneert als een afstandsbediening om het geluid op het toestel te personaliseren en de mogelijkheid om rechtstreeks via de hoortoestellen een hoortest te doen of de toestellen bij te laten stellen door jouw audicien.
Een gemakkelijk oplaadbaar hoortoestel
De batterijen van deze hoortoestellen zijn ontworpen om 6 jaar mee te gaan. Je kan een hele dag luisteren, inclusief streaming, en je hebt meerdere gebruiksvriendelijke oplaadopties.. 

Phonak Audéo Paradise bij jou in de buurt

Op zoek naar meer informatie over de Phonak Audéo Paradise? Bezoek een Schoonenberg audicien bij jou in de buurt voor meer informatie. Maak een afspraak met één van onze audiciens en wij beantwoorden al jouw vragen. Er is altijd wel een Schoonenberg audicien bij jou in de buurt!

Maak een afspraak
Vind een winkel bij jou in de buurt


Oplaadbare Phonak hoortoestellen

De Phonak Audéo en Naida Paradise zijn beide oplaadbare hoortoestellen en dit biedt vele voordelen. Zo heb je met een een volle accu de hele dag luisterplezier en het opladen gaat razendsnel. De accu heeft een levensduur van wel 6 jaar waardoor tussentijds vervangen niet meer nodig is. Bovendien is er geen batterijlade meer, waardoor vocht en vuil minder kans hebben. Dit zorgt ervoor dat de kans op storingen sterk afneemt. Kies je voor een Phonak Audéo Life hoortoestel? Dan kun je ook kiezen voor de Phonak Charger Case Go. Dit is een oplader met een ingebouwde accu. Ideaal als je jouw hoortoestel onderweg wilt opladen. Deze oplader kan je hoortoestellen tot wel 3 keer op één accu opladen en is heel gebruiksvriendelijk.


Veelgestelde vragen over de Phonak Audéo Paradise:

Kan ik videobellen met de Phonak Audéo Paradise hoortoestellen?

Ja. Phonak Audéo Paradise hoortoestellen ondersteunen Skype, FaceTime en WhatsApp voor telefoon en videobellen.

 

Is Phonak een goed merk voor hoortoestellen?

Phonak hoortoestellen zijn innovatieve hoortoestellen met de meest geavanceerde technieken, die op dit moment mogelijk zijn. Zo maken de hoortoestellen Phonak Audéo Lumity, Phonak Lyric en Phonak Audeo Paradise onderdeel uit van het assortiment.

 

Hoe verbind ik mijn Phonak hoortoestel met bluetooth?

Heb je een Phonak hoortoestel met bluetooth-technologie? Dan kun je deze eenvoudig verbinden met jouw Apple of Android-apparaten en draadloze accessoires. Op die manier kun je geluid rechtstreeks naar je hoortoestel streamen. Meer weten over het verbinden van je hoortoestel met bluetooth? Lees dan snel verder.