0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

De nieuwste aanwinst onder de Phonak-hoortoestellen is Audéo Paradise, een toestel voor achter het oor dat ongeëvenaarde geluidskwaliteit, multifunctionaliteit en de mogelijkheid om in elke situatie te worden bediend en gepersonaliseerd combineert. Deze innovatieve hoortoestellen verminderen de impact van gehoorverlies op je dagelijkse leven aanzienlijk: je kunt audio van topkwaliteit streamen vanaf uw telefoon, tv en meer. Met Tap Control zijn de multifunctionele mogelijkheden op een intuïtieve manier toegankelijk. De geüpgradede myPhonak-app geeft je volledige controle over jouw hoortoestel en maakt interactie op afstand met je audicien mogelijk.

Hoortoestel Phonak Audéo Paradise. Belangrijkste voordelen.

 • Makkelijk in gebruik
 • Onvergelijkbare luisterervaring
 • Nieuwe functies ter ondersteuning van de dagelijkse luisteruitdagingen voor mensen met gehoorverlies
 • Maakt verbinding met smartphones, tv's en meer
 • Geluid te personaliseren middels de myPhonak app
 • Een achter-het-oor ontwerp dat zorgt voor een ideale pasvorm en comfort

Maak kennis met de nieuwe Phonak Fit™: 

Audéo Fit is gemaakt voor personen die nóg meer uit het leven willen halen. Het toestel biedt niet alleen een ongeëvenaarde hoorervaring met helder, natuurlijk geluid , maar biedt ook mogelijkheden om gezondheidsgegevens bij te houden.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ongeëvenaarde geluidskwaliteit
 • Ingebouwde hartslagsensor
 • Oplaadbaar
 • Universele connectiviteit
 • Bijhouden van gezondheidsgegevens met de myPhonak-app

Lees meer over de Phonak Audéo Fit

Phonak Audéo Life™

Zorgeloos horen met ‘s Werelds eerste waterdichte oplaadbare RIC-hoortoestel

Phonak Audéo Life is het eerste RIC-hoortoestel ter wereld dat volledig waterdicht is*. Ideaal als je bijvoorbeeld graag in de buitenlucht sport en plotseling in een flinke regenbui terechtkomt. Of als je behoorlijk transpireert tijdens het sporten. Ideaal als je bijvoorbeeld graag in de buitenlucht sport en plotseling in een flinke regenbui terechtkomt.

*Tot 50cm. Getest op zout-schoon en zwemwater en transpiratievocht

Meer informatie

Phonak Virto P-Titanium: vrijwel onzichtbaar


De Phonak Virto P-Titanium is het kleinste in-het-oor hoortoestel van Phonak. Deze hoortoestellen wordt op maat gemaakt, waardoor je ze perfect en nagenoeg onzichtbaar in je oor draagt. Hoe comfortabel is dat?! Bovendien is het gemaakt van titanium en daardoor supersterk, licht en ook nog eens anti-allergisch. De Virto P-Titanium bevat een toptechnologie waardoor het toestel zich automatisch aan de omgeving aanpast zonder dat je iets handmatig hoeft in te stellen. Zo kun je moeiteloos gesprekken volgen en voeren in rumoerige situaties. Dat is dus optimaal genieten!

Nieuwe functies voor mensen met gehoorverlies

Deze nieuwe reeks Phonak-hoortoestellen biedt een helder, natuurlijk geluid, een briljant spraakverstaan en nieuwe dynamische ruisonderdrukking voor uitdagende situaties. Het hoortoestel is eenvoudig te gebruiken en aan te passen dankzij een universele connectiviteit en een nieuwe Tap Control voor gemakkelijke toegang tot Bluetooth-functionaliteiten.

De gepersonaliseerde digitale oplossingen omvatten: een nieuwe gehoorscreener, een nieuwe Phonak-app en een nieuw klantendashboard.
The new range of Phonak hearing aids Paradise

Spraakverbeteraar en ruisonderdrukking

In rustige situaties kan de "spraakverbeteraar" ook zachte geluiden uit luidsprekers op afstand versterken. De myPhonak-app biedt meerdere instellingsopties. De drager kan de versterking van bas, middentonen en hoge tonen aanpassen, evenals het algehele volume en ruisonderdrukkingsniveau, en de mate van aandacht voor de stem. Je kunt de schuifregelaar ook gebruiken om extra nadruk te leggen op zachte geluiden en stemmen, of om harde geluiden te verminderen.

Hoorzorg op afstand

Ontdek onze diensten voor hoorzorg op afstand: probeer thuis een hoortoestel uit en koop het.

De Phonak Paradise is ook op afstand in te stellen en af te stemmen. Met de nieuwe hoortoestellen van Phonak kunnen we gehoortesten (audiogrammen) uitvoeren en op afstand de eerste aanpassingen maken. Natuurlijk zijn uitgebreidere testen en onderzoek van de oren belangrijk, maar in deze onzekere tijden is hoorzorg op afstand een ideale oplossing! Om de app, en hiermee de zorg op afstand, te gebruiken is een smartphone of tablet nodig.

Maak een afspraak

Een hoortoestel dat past bij uw stijl myPhonak 4.0 app Een gemakkelijk oplaadbaar hoortoestel
Het is eenvoudig om een Paradise te vinden dat bij je stijl, stemming of persoonlijkheid past: je kunt kiezen uit vijf kleuren en er is zelfs een optie voor een oplaadbaar hoortoestel. De nieuwe Phonak-app biedt een nieuwe afstandsbediening om het geluid op het hoortoestel te personaliseren en de mogelijkheid om rechtstreeks via de hoortoestellen een hoortest te doen. De batterijen van deze hoortoestellen zijn ontworpen om 6 jaar mee te gaan. Je kan een hele dag luisteren, inclusief streaming, en je hebt meerdere gebruiksvriendelijke oplaadopties.
Vind een winkel