0900 600 7008

De nieuwste aanwinst onder de Phonak-hoortoestellen is Audéo Paradise, een toestel voor achter het oor dat ongeëvenaarde geluidskwaliteit, multifunctionaliteit en de mogelijkheid om in elke situatie te worden bediend en gepersonaliseerd combineert. Deze innovatieve hoortoestellen verminderen de impact van gehoorverlies op je dagelijkse leven aanzienlijk: je kunt audio van topkwaliteit streamen vanaf uw telefoon, tv en meer. Met Tap Control zijn de multifunctionele mogelijkheden op een intuïtieve manier toegankelijk. De geüpgradede myPhonak-app geeft je volledige controle over jouw hoortoestel en maakt interactie op afstand met je audicien mogelijk.

Nieuwe functies voor mensen met gehoorverlies

Deze nieuwe reeks Phonak-hoortoestellen biedt een helder, natuurlijk geluid, een briljant spraakverstaan en nieuwe dynamische ruisonderdrukking voor uitdagende situaties. Het hoortoestel is eenvoudig te gebruiken en aan te passen dankzij een universele connectiviteit en een nieuwe Tap Control voor gemakkelijke toegang tot Bluetooth-functionaliteiten.

De gepersonaliseerde digitale oplossingen omvatten: een nieuwe gehoorscreener, een nieuwe Phonak-app en een nieuw klantendashboard.
The new range of Phonak hearing aids Paradise

Hoortoestel Phonak Audéo Paradise. Belangrijkste voordelen.

  • Makkelijk in gebruik
  • Onvergelijkbaar luisterervaring
  • Nieuwe functies ter ondersteuning van de dagelijkse luisteruitdagingen voor mensen met gehoorverlies
  • Maakt verbinding met smartphones, tv's en meer
  • Geluid te personaliseren middels de myPhonak app
  • Een achter-het-oor ontwerp dat zorgt voor een ideale pasvorm en comfort

Spraakverbeteraar en ruisonderdrukking

In rustige situaties kan de "stemverbeteraar" ook zachte geluiden uit luidsprekers op afstand versterken. De operators van Heaven kunnen ook meerdere instellingsopties bieden via de myPhonak-app. De drager kan de versterking van bas, middentonen en hoge tonen aanpassen, evenals het algehele volume en ruisonderdrukkingsniveau, en de mate van aandacht voor de stem. U kunt de schuifregelaar ook gebruiken om extra nadruk te leggen op zachte geluiden en stemmen, of om harde geluiden te verminderen.

Hoorzorg op afstand

Ontdek onze diensten voor hoorzorg op afstand: probeer thuis een hoortoestel uit en koop het.

De Phonak Paradise is ook op afstand in te stellen en af te stemmen. Met de nieuwe hoortoestellen van Phonak kunnen we gehoortesten (audiogrammen) uitvoeren en op afstand de eerste aanpassingen maken. Natuurlijk zijn uitgebreidere testen en onderzoek van de oren belangrijk, maar in deze onzekere tijden is hoorzorg op afstand een ideale oplossing! Om de app, en hiermee de zorg op afstand, te gebruiken is een smartphone of tablet nodig.

Een hoortoestel dat past bij uw stijl myPhonak 4.0 app Een gemakkelijk oplaadbaar hoortoestel
Het is eenvoudig om een Paradise te vinden dat bij je stijl, stemming of persoonlijkheid past: je kunt kiezen uit vijf kleuren en er is zelfs een optie voor een oplaadbaar hoortoestel. De nieuwe Phonak-app biedt een nieuwe afstandsbediening om het geluid op het hoortoestel te personaliseren en de mogelijkheid om rechtstreeks via de hoortoestellen een hoortest te doen. De batterijen van deze hoortoestellen zijn ontworpen om 6 jaar mee te gaan. Je kan een hele dag luisteren, inclusief streaming, en je hebt meerdere gebruiksvriendelijke oplaadopties.
Vind een winkel