Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

De AudioNova T is een receiver-in-the-canal (RIC) hoortoestel. RIC hoortoestellen zijn kleiner dan behind-the-ear hoortoestellen (BTE), omdat de luidspreker in de gehoorgang wordt geplaatst. Via een dun draadje dat over het oor loopt, is het verbonden met een kleinere behuizing. Veel mensen kiezen voor een RIC hoortoestel omdat het onopvallend is, een hoge geluidskwaliteit heeft en een goede oplossing is voor licht tot matig gehoorverlies.

De voordelen van de AudioNova T

  • De AudioNova T is direct connectable met alle bluetooth telefoons;
  • Je geniet van natuurlijk geluid dankzij de nieuwste technologie;
  • Je neemt eenvoudig deel aan gesprekken in verschillende situaties;
  • Je hoort je telefoon direct in het oor van jouw keuze;
  • Je geniet rechtstreeks van het geluid van de tv op beide oren;
  • Je regelt het volume met onze app;
  • De AudioNova T bevat een automatische microfoon.
Maak een afspraak

Bijbehorende accessoires

De hoortoestellen van nu zijn heel geavanceerd en kunnen veel. Ze helpen je, afhankelijk van je gehoorverlies, om weer veel beter te horen en te verstaan. Om meer gemak of comfort te ervaren, is alleen een hoortoestel niet altijd genoeg. Daarom bieden wij een breed assortiment accessoires bij onze hoortoestellen. Ze zijn ontworpen voor verschillende luistersituaties en doeleinden. Zo is dit toestel te combineren met de TV Connector, waardoor je geluid in stereokwaliteit in beide oren ontvangt. De TV Connector kun je aansluiten op elke mediaspeler, zoals tv, computer en tablet.

 Ontdek hier de AudioNova accessoires

Ontdek onze premium toestellen en geniet van natuurlijk geluid met de beste kwaliteit

Onze premium hoortoestellen zijn voorzien van de nieuwste technologie en van de hoogste kwaliteit. Ook hebben ze extra functionaliteiten. Zo maken onze iets duurdere modellen draadloos contact met je smartphone op beide oren.
Wanneer je recht hebt op een categorie 3 hoortoestel, dan krijg je hiervoor de vastgestelde vergoeding zoals in onze calculator aangegeven wordt. Kies je voor een premium toestel, dan is het resterende deel van de prijs van het toestel voor jouw eigen rekening en is belastingaftrek misschien mogelijk.

Maak een afspraak

Nieuwste generatie hoortoestellen

Zoek je écht de beste oplossing voor jouw persoonlijke hoorsituatie? Bij Schoonenberg vind je de allernieuwste en meest geavanceerde hoortoestellen in onze topcollectie.

Nieuwste generatie hoortoestellen