Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

In augustus 2019 introduceerde Phonak de Marvel 2.0, een upgrade in de Marvel technologie om nog betere hoorprestaties, meer connectiviteit en meer keuze te bieden. Dankzij de RogerDirect technologie van Phonak ervaren hoortoesteldragers zelfs beter hoorprestaties dan mensen zonder gehoorverlies.

Wat is er nieuw aan de Marvel 2.0?

1) Directe connectiviteit, dankzij RogerDirect
Met Marvel 2.0 maakt Phonak de RogerDirect technologie beschikbaar voor alle Marvel hoortoestellen (Audéo Marvel, Sky Marvel en Bolero Marvel). Hierdoor zijn de Phonak Marvel hoortoestellen de eerste hoortoestellen in de wereld die alle audio-content  - zoals muziek, televisiegeluid, telefoongesprekken en luisterboeken - vanaf elk bluethooth apparaat rechtstreeks naar beide oren streamen. Het is dus niet meer nodig om een extra accessoire op het hoortoestel aan te sluiten of een tussenstuk te gebruiken om het signaal van de Roger microfoons te ontvangen.

Heb jij een Marvel hoortoestel en wil jij ook direct verbinding kunnen maken met een van de Roger microfoons (Roger Pen, Roger Select en Roger Table Mic II), zonder tussenkomst van een streamer of extra ontvanger? Maak een afspraak en kom langs bij een van de Schoonenberg winkels bij jou in de buurt om je Audéo Marvel hoortoestel gratis te upgraden.

Maak een afspraak
2) Betere hoorprestaties, dankzij AutoSense OS 3.0 met binaurale signaalverwerking
Met de RogerDirect en de Marvel 2.0 upgrade heb je nooit meer problemen met goed verstaan bij lawaai en over een afstand. Dit komt door AutoSense OS 0.3 met binaurale signaalverwerking. Deze technologie is ontwikkeld met behulp van kunstmatige intelligentie. Hierdoor passen de hoortoestellen zichzelf automatisch aan de luisteromgeving aan om de beste luisterervaring te bieden.

Wil je meer weten over de nieuwe Marvel technologie met AutoSense OS, Binaurale VoiceStream Technology en Bluetooth connectiviteit? Je vindt alle informatie op de pagina Marvel technologie & connectiviteit.
 
Marvel technologie & connectiviteit
3) Meer connectiviteit
Marvel hoortoestellen kunnen dankzij de Marvel 2.0 upgrade aan twee bluetooth audioapparaten tegelijk gekoppeld worden. Dit is vooral handig wanneer je regelmatig vanaf twee bluetooth apparaten tegelijk wilt streamen, zonder steeds te hoeven switchen tussen bijvoorbeeld je smartphone, laptop, e-book, tablet, bluetooth in de auto of een ander bluetooth apparaat. Met de optionele tv-aansluiting kunnen Marveldragers ook high definition audio van hun tv rechtstreeks naar beide hoortoestellen streamen, terwijl twee bluetooth slots open blijven die met andere bluetooth apparaten verbonden kunnen worden.

Wil je meer weten over de connectiviteit van de Marvel hoortoestellen met AudioSense en bluetooth? Ga naar onze pagina Marvel technologie & connectiviteit.
 
Marvel technologie & connectiviteit
4) myPhonak app
De Marvel 2.0 lanceert ook een uitgebreide bijgewerkte myPhonak app om Marveldragers een verbeterde en gepersonaliseerde luisterervaring te bieden. De nieuwe myPhonak app heeft meer geavanceerde aanpassingsopties, waaronder ruisonderdrukking en spraakfocus. Ook de afstandsbediening van de Phonak Marvel hoortoestellen en de aanpassingen op afstand zijn nu volledig geïntegreerd in de bijgewerkte myPhonak app.
Wil je meer weten over de myPhonak app? Klik hieronder op het linkje naar de pagina Marvel applicatie.
 
Marvel applicatie