Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Met een streamer is het mogelijk om geluid van diverse bronnen zoals televisie, audio en telefoon direct op je hoortoestellen te ontvangen. Vaak is een streamer ook een afstandsbediening voor je hoortoestellen, waarmee je het volume of programma kunt wijzigen. Phonak heeft een rijk assortiment aan streamers met elk hun eigen kwaliteiten.

Hoe werken streamers?

Via een streamer of indirecte bluetooth-verbinding kun je je hoortoestel verbinden met tv- en audio-oplossingen. Deze indirecte bluetooth-verbinding (streamer) maakt van je hoortoestel een draadloze headset. De verstaanbaarheid van telefoongesprekken, televisiegeluid en muziek neemt hierdoor enorm toe. Handig aan indirecte bluetooth-koppelingen is dat je het volume van de stem van je gesprekspartner en het volume van het geluid uit de omgeving onafhankelijk van elkaar kunt afstellen, zodat je optimaal kunt communiceren.

Je hebt geen streamer nodig wanneer jouw hoortoestel beschikt over een directe koppeling. Via deze directe koppeling zijn je hoortoestellen rechtstreeks verbonden met je computer, telefoon of ander bluetooth-apparaat. Hierdoor heb je je handen vrij en hoef je geen accessoires mee te nemen.
Een voorbeeld van een Phonak streamer

Indirecte koppeling

De meeste hoortoestellen hebben een indirecte koppeling en maken gebruik van een streamer. De streamers hebben ook vaak een audiosnoer zodat je direct verbinding kunt maken met andere apparaten, zonder bluetooth.
 
De nieuwste hoortoestellen zijn gebouwd om horen zo eenvoudig en comfortabel mogelijk te maken. In elke omgeving, rumoerig of over afstand en bij elke bezigheid: of je nu naar muziek luistert, telefoneert, vergadert of televisie kijkt. Phonak producten kunnen met elkaar communiceren. Dat geldt ook voor de nieuwste wireless hearing aids.

Onze streamers

AudioNova Streamers
Phonak TVLink II
Phonak Pilot One II
Phonak Pilot One II
Phonak ComPilot Air II