Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Microfoons voor luistersituaties

Hoortoestellen helpen je bij het goed horen en verstaan op een korte afstand. Toch zijn er situaties waarin meer hulp nodig is dan alleen een hoortoestel om spraak te verstaan, vooral wanneer er ook achtergrondlawaai is. Daarom heeft Schoonenberg diverse microfoons voor verschillende luistersituaties.
 
Zo is het horen in situaties met achtergrondlawaai een stuk aangenamer met de microfoons van Roger en de RemoteMic. Ook zorgen deze systemen voor beperking van de effecten van echo en de effecten van de afstand tussen de spreker en de luisteraar.

Hoe werken deze microfoons?

De microfoons en ontvangers vangen de stem van de spreker op en zenden deze draadloos uit naar de luisteraar, waarbij achtergrondlawaai wordt verminderd. Je hoort degene die tegen je praat daardoor beter tijdens vergaderingen of op sociale bijeenkomsten.
 
In rumoerige omgevingen zoals restaurants komen stemmen en geluiden uit alle richtingen; Schoonenberg biedt speciale draadloze microfoons waarmee je gesprekken perfect kunt verstaan en er goed aan kunt meedoen. Je kunt de microfoons op tafel plaatsen, op je kleding vastklemmen of om je nek hangen.
Door gebruik te maken van onze microfoons kun je weer optimaal genieten van alle gesprekken. Voor elke luistersituatie heeft Schoonenberg een geschikt hulpapparaat.
De Phonak Roger Table Mic
Roger™ Clip-On Mic
Roger™ Clip-On Mic is een kleine clip-on microfoon voor hoortoestellen, ontworpen om één-op-één gesprekken in een lawaaierige omgeving en over afstanden gemakkelijker te maken. Dankzij de richtmicrofoon kan de gebruiker duidelijke gesprekken voeren met zijn of haar partner. Dit eenvoudige draadloze apparaatje is perfect voor mensen die voor het eerst een hoortoestel gebruiken.
 
 
De Phonak Roger Table Mic
Roger On™
Roger On™ is een unieke microfoon voor dagelijks gebruik in lawaai en op afstand. Hij herkent of spraak van de linker- of rechterkant van de drager komt en geeft ruimtelijke informatie om visuele en auditieve signalen te combineren.* Hij helpt ook gesprekken te ondersteunen door automatisch de spreker te selecteren.
 
De Phonak Roger Table Mic
Roger Table Mic II
De Roger Table Mic II is een draadloze microfoon die speciaal is ontworpen voor mensen met gehoorverlies die in (grote) groepen vergaderen. De Roger Table Mic II vangt het geluid vanuit zes richtingen op en selecteert automatisch de richting met de helderste spraak. Hierdoor wordt het spraakverstaan in een groepsgesprek maximaal verbeterd; het effect is veel beter dan een enkel hoortoestel zou kunnen bereiken. Met de Roger Table Mic II kun je dus weer volledig meedoen tijdens vergaderingen.
 
Meer informatie over Roger Table Mic II
De Phonak Roger Select
Roger Select
Roger Select is specifiek ontworpen om hoorprestaties in groepsgesprekken aanzienlijk te verbeteren. Dankzij meerdere microfoons in zes richtingen vangt Roger Select spraak op in een straal van 360 graden. Je verstaat groepsgesprekken bij achtergrondlawaai 61 procent beter dan met alleen een hoortoestel. Bij kleine gezelschappen, van één tot vier personen, kun je de microfoon in het midden van de tafel plaatsen. Hij selecteert dan automatisch wie aan het praten is en schakelt moeiteloos over van de ene spreker naar de volgende. Je kunt het apparaat op je kleding klemmen of om de nek dragen. Roger Select bevat breedband bluetooth voor telefoongesprekken. Ook kun je luisteren naar televisie of multimedia-apparaten zoals muziekspelers en computers.
 
Meer over Roger Select
De Phonak Roger Touchscreen Mic
Roger Touchscreen Mic
De Roger Touchscreen Mic is een eenvoudige en intuïtieve microfoon voor leerkrachten om een groep beter te verstaan. De leraar kan de microfoon op een tafel plaatsen of om de nek dragen. De Roger Touchscreen Mic wisselt automatisch van modus voor individuele sprekers naar een modus voor interactie met een kleine groep, afhankelijk van de manier waarop hij geplaatst is.
 
Meer over Roger Touchscreen Mic