Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

In ons gamma vind je de nieuwste modellen hoortoestellen van de beste fabrikanten.

Ontdek het actuele aanbod van onze hoortoestelfabrikanten

Wat je hoorbehoeften ook zijn, of je nu de voorkeur geeft aan in-het-oor of achter-het-oor hoortoestellen, wij hebben het passende hoortoestel voor jou. Je vindt alle grote bekende hoortoestelfabrikanten bij Schoonenberg. Wij maken je wegwijs in het assortiment en geven je het nodige advies.
De Phonak Marvel in verschillende kleuren

Phonak-hoortoestellen

Moderne Phonak hoortoestellen, een natuurlijke hoorervaring en levenskwaliteit creëren: dat is waar Phonak voor staat. Phonak is onderdeel van de Zwitserse Sonova-groep, al meer dan zeventig jaar marktleider in de ontwikkeling van innovatieve hooroplossingen voor elk budget, elke leeftijd, elke levensstijl en elke soort gehoorverlies. In nauwe samenwerking met audiciens en internationale universiteiten werkt Phonak aan hooroplossingen voor volwassenen en kinderen.
 
Met Lyric ‒ de 'contactlens voor het oor' ‒ bracht Phonak een échte innovatie op de markt. Lyric draag je maanden aan één stuk door, is 100% onzichtbaar en geeft een mooie natuurlijke klank.

Meer informatie over Phonak toestellen

AudioNova-hoortoestellen

Sinds 1964 werkt de Canadese hoortoestelfabrikant Unitron aan hooroplossingen die horen en het verstaan van spraak zonder compromissen met elkaar combineren. Het bedrijf is onderdeel van de Sonova-groep en overtuigt met nieuwste technologie en kwaliteit – voor een faire prijs.

Sinds 2019 wordt Unitron nieuw onder de naam AudioNova aangeboden, dezelfde technologie in een andere verpakking voor dezelfde prijs.

  Meer informatie over AudioNova toestellen
Wij helpen je bij de keuze van het perfecte hoortoestel voor jouw persoonlijke behoeften en wensen. Kom voor gratis advies naar onze dichtsbijzijnde winkel.

Wil je gratis advies?

En hier vind je meer informatie over de laatste innovaties in hoortoesteltechnologie.