Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Als je moeite hebt met het horen van de deurbel, telefoon, rookmelder of babyfoon, vind je bij Schoonenberg een groot aantal oplossingen. Dankzij slimme oplossingen waarbij zenders en ontvanger in het gehele huis kunnen worden gebruikt, word je altijd duidelijk gewaarschuwd als bepaalde situaties zich voordoen. De speciale waarschuwingssystemen voor slechthorende mensen geven het geluid weer via lichtsignalen of een trilontvanger die je bij je draagt. Er zijn drie soorten waarschuwingssystemen voor slechthorenden: versterkers, flitssystemen en trilsystemen. Vaak wordt gewerkt met een combinatie van de waarschuwingssignalen. Ook hebben we speciale weksystemen.

Soorten wek- en waarschuwingssystemen

Lichtsignalen & flitssystemen als waarschuwingssysteem voor slechthorenden
Voor slechthorenden of zeer vaste slapers biedt Schoonenberg speciale flitswekkers en flitslampen. De speciale wekkers voor slechthorenden werken met flitslichtsignalen, vloeibare trillingen of combinaties hiervan. De trilwekkers zijn ook verkrijgbaar als reiswekker:
Trilsysteem als waarschuwingssysteem voor slechthorenden
Trilontvangers kunnen gekoppeld aan wek- en waarschuwingssystemen die signalen die de trilontvangers kunnen opvangen. De trilontvangers hebben een klein formaat en kunnen daarom eenvoudig bevestigd worden aan bijvoorbeeld een riem of meegenomen worden in een broekzak.
Geluidssignalen als waarschuwingssystemen voor slechthorenden
Geluidssignalen kunnen worden gekoppeld aan wek- en waarschuwingssystemen die signalen afgeven die de geluidssignalen kunnen opvangen
Overige waarschuwingssystemen voor slechthorenden
Deurbelzenders
Babyfoonzender
Wek- en flitssysteem
Trilontvangers
Flitswekkers
Draagbare ontvanger
Brandmelder / rookmelder