Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Bij Schoonenberg vind je naast innovatieve hoortoestellen en gehoorbescherming, nu ook de kwalitatief hoogwaardige audioproducten van Sennheiser. Van earbuds, hoofdtelefoons tot audiomiddelen voor extra gehoorondersteuning op maat. Luister waar en wanneer je maar wilt. Met Sennheiser kun je altijd rekenen op innovatie, betrouwbaarheid en fantastische geluidskwaliteit. Bekijk de Sennheiser-collectie in onze webshop of kom eens langs bij Schoonenberg World of Hearing in Rotterdam of Eindhoven!

Kies je favoriete Sennheiser in onze webshop

Ontdek nu de allernieuwste Sennheiser-collectie in onze webshop. Je vindt hier audioproducten geschikt voor verschillende doeleinden, met innovatieve functies en in verschillende prijsklassen. Kies het favoriete model dat bij jou past en aan jouw wensen voldoet!

Naar de webshop
 

Sennheiser bij Schoonenberg World of Hearing Rotterdam en Eindhoven

Wil je de verschillende audioproducten van Sennheiser zelf eens uitproberen? Bij Schoonenberg World of Hearing in Rotterdam en Eindhoven is vrijwel het volledige high-end assortiment van Sennheiser verkrijgbaar. In beide winkels kun je als audioliefhebber zelf aan de slag door de verschillende modellen van Sennheiser te testen. Bij World of Hearing Rotterdam vind je zelfs een speciale Sennheiser shop-in-shop met de unieke Sennheiser Sound Studio. Stap binnen en overtuig jezelf van het buitengewone geluid van Sennheiser. Onze hoorcoaches vertellen je graag over alle mogelijkheden en geven je passend advies en uitleg.

Het is niet heel gek dat je audiospecialist Sennheiser nu ook bij Schoonenberg World of Hearing ziet, want enige tijd geleden is dit merk voor de consumentenmarkt overgenomen door Sonova. Schoonenberg maakt ook deel uit van dit Zwitserse bedrijf. De World of Hearing-winkel in Rotterdam is het enige fysieke verkooppunt van Sennheiser in Europa. Het draait hier allemaal om beleving, innovatie en expertise.

Conversation Clear

1 / 3
2 / 3
3 / 3
 
 

Heb je ooit iemand gevraagd iets te herhalen? Of begrijp je anderen vaak verkeerd? Met de Sennheiser Conversation Clear bepaal je zelf wat je hoort en heb je binnen de kortste keren helder geluid. Via de app en Bluetooth kan je de Conversation Clear gemakkelijk verbinden met je smartphone, tablet of tv. De Sennheiser herkent zelf de omgeving en versterkt spraak of blokkeert ruis. Precies waar je op dat moment behoefte aan hebt.

  • Geavanceerde spraakverbetering
  • Actieve ruisonderdrukking en omgevingsbewustzijn
  • Intuïtieve, easy-to-use app

Lees hier meer