Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Horen zoals je nog nooit hebt gezien

Als je straks de Schoonenberg winkel uitloopt… Neem je je smartphone op via je hoortoestel. Vergader je door terwijl je een drankje haalt. Mis je geen gesprek meer bij een borrel en gebruik je het woord ‘wat’ veel minder vaak.

Maak direct online een afspraak

Als je straks de Schoonenberg winkel uitloopt is de wereld weer van jou. Maar loop ‘m eerst maar eens binnen. En ervaar direct welke hooroplossing bij je past. Hier begint horen zoals je nog nooit hebt gezien. 

Horen in de drukte


Groot geluid, klein formaat 

De ontwikkeling van hoortoestellen gaat snel. Dankzij alle innovaties worden ze steeds slimmer en zorgen zij voor extra luisterplezier. Zo is de nieuwste generatie in-het-oor hoortoestellen zo klein dat niemand ze ziet en jij het niet merkt. Behalve dat je veel scherper hoort, natuurlijk. Maar ook onze achter-het-oor hoortoestellen zijn tegenwoordig zo klein dat ze vrijwel niet opvallen. 

Maak direct online een afspraak

Een hoortoestel kan tegenwoordig zoveel meer!

Dankzij alle innovaties worden hoortoestellen steeds slimmer en zorgen ze voor extra luisterplezier. Zo kun je de nieuwste hoortoestellen via bluetooth draadloos koppelen met je smartphone of smartwatch. Niet alleen om geluid te streamen, maar ook om ze op die manier te bedienen. Het geluid wordt rechtstreeks naar je hoortoestellen gestuurd, waardoor je er volop van kunt genieten. Zo kun je bijvoorbeeld met je hoortoestel jouw favoriete muziek van Spotify streamen. En met de nieuwste hoortoestellen zoals de Phonak Lumity kun je ook handsfree bellen. Zo simpel is het! 

Vind een winkel bij jou in de buurt

Phonak Audéo Life™

Zorgeloos horen met ‘s Werelds eerste waterdichte oplaadbare RIC-hoortoestel

Phonak Audéo Life is het eerste RIC-hoortoestel ter wereld dat volledig waterdicht is*. Ideaal als je bijvoorbeeld graag in de buitenlucht sport en plotseling in een flinke regenbui terechtkomt. Of als je behoorlijk transpireert tijdens het sporten. 

*Tot 50cm. Getest op zout-schoon en zwemwater en transpiratievocht

Meer informatie

Optimaal horen in iedere situatie

Wat als je jouw hoortoestel zo kunt afstellen, zodat je ook in drukke situaties perfect kunt horen? Dat kan! Door direct verbinding te maken met je telefoon kun je het geluid van jouw hoortoestel aanpassen in welke situatie dan ook. Dat kun je zelf regelen of het toestel doet het automatisch voor je. Zo slim zijn ze. Met de bijbehorende apps kun je het programma aanpassen of het geluidsvolume voor beide oren apart instellen. In een druk restaurant kun je bijvoorbeeld het geroezemoes onderdrukken. En omgevingsgeluiden zoals straatlawaai kun je dempen, terwijl je mooie natuurgeluiden juist weer kunt versterken.
 

Ervaar het in onze Experience Room

Naast de reguliere Schoonenberg winkels vind je verspreid over Nederland ook onze World of Hearing winkels. In deze winkels draait het allemaal om interactieve beleving. Je kunt er letterlijk zelf aan de slag. Zo ontdek je in onze Experience Room hoe onze hooroplossingen helpen bij gehoorverlies. Met één druk op de knop beland je in een rumoerig restaurant, een vergadering met omgevingslawaai of een vrijdagmiddagborrel. Zelfs de hapjes komen voorbij. Ervaar welk verschil een hoortoestel in elke levensechte situatie kan maken. Je zit er middenin en ervaart het zelf!


Vind een winkel bij jou in de buurt

Hoe goed is jouw gehoor? Doe de online hoortest!

Wist je dat je gehoor ongemerkt achteruit kan gaan? Daarom is het zo belangrijk om je gehoor regelmatig te laten checken. Hoe sneller je gehoorverlies opmerkt, hoe eenvoudiger je er iets aan kunt doen. Dus twijfel je aan je gehoor? Maak dan een afspraak voor een gratis hoortest in één van onze winkels. Of wil je nu alvast weten hoe je gehoor ervoor staat? Doe dan heel eenvoudig en binnen een paar minuten onze online hoortest!

✔ In 5 minuten gepiept
✔ Ontvang de uitslag direct per mail
✔ Gratis en vrijblijvend

Doe de online hoortest

Ieneke (55 jaar): “in mijn vrije tijd sta ik graag met mijn vriendinnen in de keuken om allerlei nieuwe recepten uit te proberen. Natuurlijk hebben we dan ook altijd de leukste gesprekken met elkaar. Maar enkele jaren geleden merkte ik dat ik mijn vriendinnen af en toe minder goed kon verstaan en het moeilijker werd onze gesprekken te volgen. Dus was het een logische stap om naar de audicien te gaan. Samen hebben we mijn persoonlijke wensen besproken en heb ik een hoortoestel uitgezocht waar ik me prettig bij voel. Als ik nu samen met mijn vriendinnen aan het koken ben, kan ik weer genieten van onze gesprekken en hoef ik niet meer te vragen om iets te herhalen. Ik voel me hierdoor zelfverzekerder. En dat is zo’n enorme opluchting.” 

Over Schoonenberg

Als het om hooroplossingen is Schoonenberg al ruim 95 jaar marktleider in Nederland. Met meer dan 150 winkels bieden wij maatwerk en persoonlijke begeleiding én het meest innovatieve assortiment aan hoortoestellen en accessoires van Nederland.

Schoonenberg is onderdeel van de Sonova Group. Het Zwitserse Sonova is wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve hooroplossingen: van hoortoestellen tot draadloze communicatieoplossingen: telefoneren, tv kijken, muziek luisteren. Het kan allemaal! Door deze diversiteit profiteer je bij Schoonenberg van een ruim assortiment aan hooroplossingen, op de manier die het beste bij jou past!

Meer informatie vind je op www.sonova.com en www.hear-the-world.com.