Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat ze gehoorbeschadiging kunnen oplopen door de blootstelling aan harde geluiden. Als je in contact komt met geluid boven de 80dB is dit al schadelijk voor het gehoor. Een simpele grasmaaier zit al boven dit volume en in een discotheek of tijdens een festival wordt een geluidsniveau van 110dB eenvoudig gehaald. Er zijn echter nog veel meer situaties waarin gehoorbeschadiging kan optreden, zoals het rijden op een motor of in een cabrio, waarbij het geruis kan oplopen tot 95dB.

Universele oordoppen

Bij Schoonenberg hebben we verschillende universele oordoppen van AudioNova. Deze vormen het 'instapmodel' van de oordoppen waarbij de onderstaande demping wordt gerealiseerd. Deze 'instapmodellen' zorgen ervoor dat je in allerlei situaties basis-gehoorbescherming hebt tegen een zeer voordelige prijs:

 

AudioNova Music

Universele party plug oordoppen
AudioNova Music
Deze PartyPlug oordoppen beschikken over speciaal ontworpen akoestische filters. Deze filters zorgen voor een optimale beleving van de muziek, zonder dat dit gehoorschade oplevert tijdens een concert. Met deze muziek oordoppen ben je ook nog in staat om een gesprek te voeren. Geschikt voor incidenteel gebruik.

Bekijk onze AudioNova Music oordoppen

AudioNova Drive

Universele oordoppen voor motor en cabrio
AudioNova Drive
Bescherm jouw gehoor tijdens het motorrijden met deze motor oordoppen en geniet alsnog optimaal van de omgeving, maar dan zonder windruis. Dit geldt ook voor het rijden in een cabrio.

Bekijk onze AudioNova Drive oordoppen

AudioNova Active

Universele gehoorbescherming van ProActiv Active
AudioNova Active
De AudioNova Active oordoppen bieden een goede bescherming voor het gehoor tijdens bijvoorbeeld het klussen. Een zaag of een boor zorgt al snel voor 85 to 95 dB. Bescherm je gehor dus ook goed tijdens het klussen of bij een druk evenement met deze werk oordoppen.

Bekijk onze AudioNova Active oordoppen

AudioNova Sleeptight

Oordopjes tegen snurken: AudioNova Sleeptight
AudioNova Sleeptight
Ga voor een betere nachrust met de slaap oordoppen van AudioNova, waardoor je niet gestoord zult worden door omgevingsgeluiden of een snurkende parnter.

Bekijk onze AudioNova Sleeptight oordoppen

AudioNova Swim

Blauwe universele oordoppen van AudioNova

AudioNova Swim

De AudioNova Swim oordoppen bieden bescherming tegen een oorontsteking of een oorinfectie. Dit zijn veelvoorkomende infecties bij zwemmers, surfers en zeilers. Gebruik daarom deze universele zwem oordoppen die tegen het water zijn bestand.

Bekijk onze AudioNova Swim oordoppen

Waarom moet ik oordoppen gebruiken?

Bij een hard geluid is de kans op gehoorschade groot, en helaas komt dit tegenwoordig steeds vaker voor. In Nederland kampt 10 tot 15% van de bevolking met gehoorschade. Een kleine investering in goede oordopjes beschermt je tegen gehoorschade door lawaai. Universele oordoppen vormen een goede bescherming tegen gehoorschade en daarom is het aan te bevelen om ze te gebruiken wanneer het gehoor wordt blootgesteld aan harde geluiden. 

Universele oordoppen of oordoppen op maat?

Schoonenberg biedt naast universele oordopjes ook oordoppen op maat. Je kunt het beste kiezen voor op maakt gemaakte oordopjes wanneer je frequent gebruik moet maken van gehoorbescherming. Bijvoorbeeld wanneer je 
Meer informatie over oordoppen op maat
Vind een winkel bij jou in de buurt