Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Eerste Hoortestdagen van het jaar! 

Wist je dat gehoorverlies geleidelijk begint en dat je het daardoor vaak niet eens door hebt? Het is daarom belangrijk om je gehoor regelmatig te laten testen. Zo kan je de eerste signalen op tijd herkennen. En hoe eerder beginnend gehoorverlies wordt ontdekt, hoe beter we er iets aan kunnen doen.

Maak dus snel een afspraak voor onze Hoortestdagen op donderdag 11 en vrijdag 12 januari. Dan staan onze audiciens voor de eerste keer van het jaar 2024 voor je klaar om je gehoor gratis en vrijblijvend te testen. Zo weet je binnen 15 minuten hoe je gehoor ervoor staat en wordt de wereld weer van jou!


Meer informatie

Ontdek onze onzichtbare hoortoestellen

Je gelooft werkelijk je oren niet als je hoort wat er tegenwoordig allemaal kan op hoorgebied. Neem onze onzichtbare toestellen! Die zitten verborgen in je oor en laten je oorschelp vrij. Ze zijn zo compact dat ze met het grootste gemak in je gehoorgang geplaatst kunnen worden. Niemand die ze ziet!

Benieuwd of een onzichtbaar hoortoestel iets voor jou is? Ontdek het zelf! Download hier de brochure.

Meer informatie
 
pakket groen en witWord Schoonenberg ambassadeur en ontvang €70 cadeau


Ben jij al klant bij Schoonenberg en ken je misschien familie, vrienden of kennissen die twijfelen aan hun gehoor?

Meld deze persoon dan aan voor een gratis hoortest in een van onze winkels. Als bedankje ontvang jij dan €20. En het kan je nóg een leuk extraatje opleveren als deze persoon daarna ook een hoortoestel bij ons koopt. Want dan ontvang je nog eens €50.

Klik hier voor meer informatie