Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Met de TV connector verbind je jouw Phonak Lumity, Paradise of Marvel hoortoestellen eenvoudig en snel met de TV. Het apparaat is gemakkelijk te installeren en erg gebruiksvriendelijk. De installatie is letterlijk 'plug & play', dus je hoeft het alleen maar in de tv te steken en het werkt direct. Zo ontvang je het geluid van al jouw favoriete tv-programma's direct en in hoge kwaliteit direct in jouw hoortoestellen.

Ontspannen TV kijken

Met de TV connector kijk je weer ontspannen naar jouw favoriete programma's. Het volgen van concertregistraties, praatprogramma's, series en films gaat weer zonder extra inspanning. Hierdoor kun je ze weer echt beleven. En dit zonder dat het volume van de TV te hard staat voor de overige gezinsleden. Zo wordt TV kijken weer een gezamenlijke activiteit.


Directe verbinding met je hoortoestellen

De TV Connector streamt rechtstreeks naar hoortoestellen binnen een bereik van 15 meter.

Verbind meerdere hoortoestellen tegelijk

De TV Connector ondersteunt een onbeperkt aantal hoortoestellen vanaf één apparaat. Het audiosignaal wordt gelijktijdig naar alle aangesloten hoortoestellen verzonden.


Gemakkelijk aansluiten

Zodra de TV Connector op de TV en de voeding is aangesloten, detecteert deze automatisch alle compatibele hoortoestellen binnen een straal van 1 meter. Er is dus geen ingewikkeld en tijdrovend koppelingsproces.


AirStream™-technologie

Het nieuwe 2,4 GHz streamingprotocol heeft veel voordelen. Het zorgt ervoor dat de TV Connector energiezuinig is en een uitstekende stereokwaliteit levert. Bovendien werkt het apparaat snel, er is geen merkbare vertraging in het geluid.


Vaak vergoeding zorgverzekeraar mogelijk

In veel gevallen is een volledige vergoeding door de zorgverzekering mogelijk. Het kan wel in mindering worden gebracht van het eigen risico. De Schoonenberg audicien vertelt je graag meer.