Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

De Phonak Lyric™ is een hoortoestel dat diep in je gehoorgang geplaatst wordt. Zo blijft jouw oorschelp vrij om geluiden op te vangen en zuiver door te geven aan de microfoon in het toestel.

Lyric in hand


De Phonak Lyric is uniek in haar soort

  • 100% onzichtbaar hoortoestel
  • 24/7 te dragen: slapen, sporten, douchen* etc
  • Uitzonderlijke geluidskwaliteit
  • Gratis automatische updates
  • Blijft maandenlang zitten zonder dat je de batterijen hoeft te vervangen
  • Verkrijgbaar in diverse maten.
*Lyric is waterbestendig, niet waterdicht en mag niet onder water worden gedompeld.

Ontdek de Phonak Lyric
Test Lyric 1 maand gratis

 

De Phonak Lyric zit diep in het oor. Zo blijft jouw oorschelp vrij om geluiden op te vangen en zuiver door te geven aan de microfoon in je hoortoestel.

Is een Lyric geschikt voor jou?


Of de Lyric voor jou geschikt is, hangt onder andere af van de ruimte in je gehoorgang en de aard van jouw gehoorverlies. Maak een afspraak met een van onze Lyric-specialisten. Samen zoeken we naar een hoortoestel dat het beste bij jouw wensen, situatie en levensstijl past. Ook voor vragen over andere hoortoestellen van Phonak kun je terecht bij een audicien bij jou in de buurt.

Waar kan ik terecht voor een Lyric?

In een selectie van onze winkels kun je de Lyric in het echt bewonderen en vertellen onze audiciens je graag meer!

Kijk hier voor een winkel bij jou in de buurt


Wianne (51 jaar):

Door de Lyric is het leven voor mij veel relaxter geworden Naarmate ik ouder werd, merkte ik dat mijn gehoor achteruitging. Ik stelde een bezoek aan de audicien uit, omdat ik dacht dat een hoortoestel mij te veel tijdens het sporten zou beperken. Maar toen ik bij de audicien bij Schoonenberg over de voordelen van de Lyric hoorde, klonk dit als muziek in mijn oren. Sinds 1,5 jaar draag ik de Lyric 24/7 per dag, dus ook tijdens het sporten. Ik heb er nu helemaal geen omkijken meer naar!

Lees hier het verhaal van WianneHoe wordt Lyric geplaatst?


Lyric wordt in enkele minuten volledig in de gehoorgang geplaatst door een gespecialiseerde Lyric-audicien. Wanneer het toestel in het oor zit, is het volledig onzichtbaar voor jouw omgeving. De Lyric batterijen gaan tot 3 maanden mee zonder dat je ze hoeft te vervangen of dat er onderhoud aan jouw toestel nodig is. Daardoor kan Lyric permanent in jouw oor blijven zitten.

Lyric-dragers geven 5-sterrenbeoordeling


Uit een consumententevredenheidsonderzoek blijkt dat

  • Bij 90% van de respondenten de Lyric aan hun verwachtingen heeft voldaan of zelfs heeft overtroffen.
  • 93% geeft aan dat de Lyric hun kwaliteit van leven heeft verbeterd
  • De Schoonenberg klant zegt "niemand mag het zien maar iedereen mag het horen"
 

Lees meer over dit onderzoek

Lyric en tinnitus


Als je last hebt van tinnitus, ervaar je een voortdurend aanwezig geluid. Dit kan in de vorm van een piep zijn, maar sommige mensen met tinnitus ervaren een suis of een brom. Tinnitus kan worden verminderd of zelfs niet meer worden waargenomen met een Lyric hoortoestel. Doordat je een Lyric dag en nacht draagt, biedt het je continue versterking. Hierdoor ervaar je ook ‘s nachts geen irritante piep.


Meer weten over tinnitus

Meer weten over Lyric?

Vul je e-mailadres in en ontvang de brochure direct in je mailbox

Email:*


Ik heb de Privacy Policy gelezen en begrijp de inhoud.*

Over het merk Phonak

Phonak richt zich al meer dan 70 jaar op het ontwikkelen, produceren en distribueren van de allernieuwste hooroplossingen. Phonak is onderdeel van de Zwitserse Sonova Group, marktleider op het gebied van innovatieve hooroplossingen voor elk budget, elke leeftijd, levensstijl en elke soort gehoorverlies. Phonak zoekt continue de grenzen op van de technologie om zelfs de meest uitdagende hoorsituaties het hoofd te bieden met verschillende soorten Phonak hoortoestellen.

Over Schoonenberg

Als het om hooroplossingen gaat zijn wij al ruim 95 jaar marktleider in Nederland. Met meer dan 160 winkels bieden wij maatwerk en persoonlijke begeleiding én het meest innovatieve assortiment aan hoortoestellen en accessoires van Nederland. Als enige audicien in Nederland bieden wij het gratis HoorSupport programma. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van Amsterdam UMC hebben ontwikkeld. Hiermee helpen we je bij het kiezen en het wennen aan de hoortoestellen die het beste werken in jouw specifieke situatie.

Test Lyric nu één maand gratis!

Maak een persoonlijke afspraak bij één van onze winkels om dit toestel vrijblijvend uit te proberen.

Aanhef*

Experience Store*


Ik heb de Privacy Policy gelezen en begrijp de inhoud.*

Ik ga akkoord met de verwerking van persoonsgegevens om marketinguitigen of nieuwsbrieven te ontvangen over diensten of producten van Sonova.