Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

AudioNova B9

Dit geavanceerde hoortoestel biedt vele praktische voordelen zoals meerdere draadloze verbindingen via Bluetooth, waardoor je je hoortoestel in een handomdraai omtovert in een multimedia device. Zo kun je bijvoorbeeld muziek en telefoongesprekken rechtstreeks naar je hoortoestel streamen en met een enkele tik bedienen.

De AudioNova B9 is voorzien van de nieuwste innovaties:

AudioNova B trio hoortoestellen
  • “Made for all” bluetooth voor 2 actieve verbindingen op hetzelfde moment
  • Own voice pick up, draadloos bellen via je hoortoestellen zonder je telefoon uit je zak te halen
  • Muziek programma’s af te stemmen op jouw genre voor de ultieme beleving
  • Tikbediening, schakel je digitale assistent in of neem de telefoon op.
  • Hearing Remote-app: eenvoudige personalisering binnen handbereik
  • Op afstand instelbaar door audicien
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Aanvullende accessoires mogelijk

 

AudioNova B9 

Met onze geavanceerde hoortoestellen heb je meer mogelijkheden binnen handbereik. De verschillende technologische functies zorgen voor helder en natuurlijk geluid, briljant spraakverstaan, comfort en gebruiksgemak. Denk aan bluetooth verbinding met je smartphone, spraakbediening met een tik, gepersonaliseerde ruisonderdrukking en slimme apps. Nieuwsgierig? Ontdek het zelf!

Gratis afspraak maken

De AudioNova B collectie

Naast de AudioNova B9 hebben wij nog meer AudioNova B-hoortoestellen (B7, B5 en B3) in onze collectie, die verschillende technologieniveaus bieden. Afhankelijk van jouw individuele luisterbehoefte, jouw levensstijl en budget zijn er verschillende prestatiecategorieën waaruit je kunt kiezen. Zo is er altijd een oplossing! Onze audiciens bespreken graag welk hoortoestel het beste bij jou past. En je kunt deze hoortoestellen 2 maanden gratis en vrijblijvend uitproberen!

Wil je meer informatie? Neem alvast een kijkje in onze brochure.

AudioNova B brochure

Download hier de AudioNova B serie brochure.

Email:*


Ik heb de Privacy Policy gelezen en begrijp de inhoud.*Onze AudioNova B-producten zijn ontworpen voor draagcomfort en gebruiksgemak

 

Luidspreker-in-het-oor (LIHO) hoortoestellen


Luidspreker-in-het-oor hoortoestel (LIHO), ook wel Receiver in Canal (RIC) hoortoestellen zijn de meest populaire hoortoestellen. De luidspreker is uit het hoortoestel gehaald en wordt in het oor geplaatst. Door een dun en bijna onzichtbaar draadje wordt het luidsprekertje met het gehoortoestel verbonden. Doordat de luidspreker in het oor vlak bij het trommelvlies geplaatst wordt, zorgt dit voor een natuurlijk en helder geluid.
Vind een winkel bij jou in de buurt