0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!
Als je voor het eerst hoortoestellen gaat uitproberen, is dat wennen voor jezelf en je omgeving. Bij Schoonenberg weten we dat. Daarom doen wij meer dan alleen maar producten verkopen. Wij bieden als enige HoorSupport®. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld.
Hiermee helpen we je bij het kiezen en het wennen aan een hooroplossing waar je écht iets aan hebt. Een gratis hoortest, de ruimste keuze uit innovatieve gehoorapparaten, altijd prijsvoordeel en het vrijblijvend thuis uitproberen van je hoortoestellen, maken het HoorSupport® programma compleet.

Een hooroplossing is maatwerk. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie  en wensen maken we een voorselectie van minimaal 3 gehoorapparaten die het meest geschikt voor je zijn. We helpen je kiezen welke hoortoestellen je thuis wilt uitproberen, zodat je de verschillen kunt ervaren. Want wij vinden het belangrijk dat je de tijd neemt om te wennen aan het luisteren met hoortoestellen.

Onze HoorSupport® begeleiding stopt 4 tot 5 maanden na aankoop van je hoortoestellen. Tijdens de proefperiode krijg je het HoorSupport® boek en start HoorSupport® Digitaal (website en support-mails). Hierin zit onder meer de door VUmc ontwikkelde training ‘Horen en gehoord worden’, die je thuis kunt volgen.
7 tips om ontspannen te reizen met een doof of slechthorend kind
HoorSupport
Persoonlijke wensen
Testimonial Dhr. Vos
Tips voor het solliciteren met gehoorverlies
Zoek en vind…het ideale restaurant
10 Tips om drukke, rumoerige restaurants uit de weg te gaan
Goed horen tijdens een avondje theater
HoorSupport Sport
Onbezorgd genieten van uw vakantie
Sporten met uw hoortoestellen
Als minderhorende kan je eigenlijk prima werken!
HoorSupport Blogs
HoorSupport Uitgaan
Lekker ontspannen mediteren of wandelen
HoorSupport Vakantie
Mijn ervaringen met sporten en slechthorendheid
Ontspannen een groepsreis maken doe je zo
Schoonenberg werkt samen met VUmc
Hardlopen op je favoriete beat
HoorSupport Werk