Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Phonak Audéo Slim™

's Werelds eerste set hoortoestellen met een unieke vorm voor links en rechts die de natuurlijke vorm van het hoofd volgen.


Meer weten?
Maak een afspraak

Maak kennis met de nieuwe Phonak Slim™: 

De nieuwe Phonak Slim™ is ontworpen voor mensen voor wie stijl en elegantie van belang is. De stijlvolle hoortoestellen hebben een unieke vorm voor links en rechts die de natuurlijke vorm van het hoofd volgen. Ze leveren een ongeëvenaarde  hoorervaring met helder, natuurlijk geluid en weerspiegelen tegelijkertijd jouw stijl en zelfverzekerdheid. De hoorprestaties van het toestel leveren niets in ten behoeve van het ontwerp.
 

Belangrijkste kenmerken:

 • Stijlvol en modern design
 • Ongeëvenaarde geluidskwaliteit
 • Oplaadbaar 
 • Universele connectiviteit

De hoorervaring van Phonak Slim™

Phonak Slim™ wordt aangedreven door Lumity-technologie en levert zo een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Je zult een helder, natuurlijk geluid en uitstekend spraakverstaan ervaren. 
Verrijk jouw leven met een spectrum aan geluid. Phonak Slim™ is voorzien van Dynamic Noise Cancellation en Speech Enhancer. 

Dynamic Noise Cancellation is een functie van Phonak waarvan is aangetoond dat het de luisterinspanning in rumoerige situaties vermindert. Zo kun je beter horen in uitdagende luistersituaties. De Speech Enhancer vermindert bovendien luisterinspanning in rustige omgevingen. 

Maak verbinding om het meeste van alles te maken

Het is in ons leven vol technologie belangrijk dat apparaten onderling met elkaar kunnen verbinden. Dankzij de Bluetooth®-verbinding van jouw Phonak Slim™-hoortoestellen kun je ze met andere Bluetooth®-apparaten, zoals een smartphone, koppelen.

Zo kun je geluid van een ander apparaat rechtstreeks naar jouw Phonak Slim™-hoortoestellen streamen en geniet je van een nog intensere ervaring met ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Met Phonak Slim™ haal je het maximale uit jouw gehoor, of je nu naar jouw favoriete muziek of podcast luistert of zelfs naar de nieuwste kaskraker kijkt. En het wisselen tussen de verschillende Bluetooth®-apparaten gaat snel en eenvoudig. Je mist dus geen telefoontje terwijl je een serie kijkt op een tablet

Met de universele connectiviteit van uw apparaten kun je
 • smartphones, tv's, Roger™ microfoons en andere Bluetooth®-apparaten verbinden;
 • gebruikmaken van Tap Control voor eenvoudige bediening van Bluetooth®-functionaliteiten;
 • meerdere Bluetooth®-verbindingen beheren en;
 • eenvoudig schakelen tussen twee gekoppelde apparaten met verbeterde Bluetooth®-functionaliteit.
 

Creëer een hoorervaring die even uniek is als jij

Jij bent uniek en jouw gehoorbehoeften zijn dat ook. Haal meer uit Phonak Slim met de nieuwe myPhonak-app. Dankzij een verbeterde functionaliteit en een nieuw ontwerp zorgt de myPhonak-app voor een unieke hoorervaring en kan de app op veel punten aan jouw behoeften worden aangepast.
De myPhonak-app biedt:
 • aangepaste programma's om het gehoor in verschillende omgevingen te verbeteren;
 • meer inzichten omtrent jouw fysieke activiteit en draagtijd;
 • toegang tot digitale hoorzorgdienstverlening, en;
 • één centraal account om gegevens veilig en beveiligd te bewaren.

Ondersteun jouw hoorreis met Phonak Slim™ en de myPhonak-app