2 maanden gratis uitproberen

Lang niet overal krijg je keuze uit verschillende hoortoestellen. Bij ons wel. Wij vinden het belangrijk dat je een hooroplossing krijgt waar je zelf tevreden mee bent.

 

 

Aan de hand van jouw persoonlijke wensen maken we een voorselectie van minimaal 3 hoortoestellen die het meest geschikt voor je zijn. De zorgverzekeraars hebben een aantal goede hoortoestellen aangewezen die vergoed worden. Daarnaast kun je kiezen uit de nieuwste generatie hoortoestellen, de meest geavanceerde hoortoestellen van dit moment. Deze worden niet vergoed door de zorgverzekeraar maar soms kun je geld terugkrijgen van de Belastingdienst. Je kunt ook alvast kijken wat een gehoorapparaat kost.

Afspraak maken
Als je voor het eerst hoortoestellen gaat dragen, is dat wennen. Geluiden zullen in het begin vreemd klinken. Zo kun je verrast worden door geluiden die je al heel lang niet meer gehoord hebt. We adviseren je om de hoortoestellen die je thuis vrijblijvend uitprobeert, zoveel mogelijk te dragen, zodat je eraan zult wennen. Je zult merken dat het iedere dag een stukje beter gaat en je steeds beter gaat horen en verstaan. 

Plan een afspraak in de buurt


2 maanden uitproberen

Wil je ook een hoortoestel vrijblijvend uitproberen? Maak een afspraak en onze audiciens helpen je graag verder in de winkel.

Waarom uitproberen?
  1. Hoortoestel vrijblijvend ervaren
  2. Inclusief uitgebreide hoortest
  3. Geen verplichtingen achteraf
  4. Met 160 winkels is Schoonenberg altijd in de buurt

Maak een vrijblijvende afspraak

HoorSupport®

Zodra je hoortoestellen gaat uitproberen, kun je via je e-mailadres deelnemen aan HoorSupport® Digitaal. Dit online programma ondersteunt je met tips en weetjes om snel aan je hoortoestellen te wennen. Het onderdeel ‘Horen en gehoord worden’, dat is ontwikkeld door VU medisch centrum, geeft effectieve voorbeelden hoe je om kunt gaan met lastige luistersituaties. Na de proefperiode loopt het programma door om je gedurende de eerste maanden verder te ondersteunen.
 
Meer over HoorSupport®