Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

Oordopjes universeel

Steeds meer (jonge) mensen worden er van bewust dat door de blootstelling aan harde geluiden gehoorbeschadiging kan ontstaan. Als u in contact komt met geluid boven de 80dB is dit al schadelijk voor het gehoor. Een simpele grasmaaier zit al boven dit volume en tijdens het uitgaan in een discotheek of tijdens een festival wordt een geluidsniveau van 110dB eenvoudig gehaald. Er zijn echter nog veel meer situaties waarbij gehoorbeschadiging zich kan voordoen zoals bij het rijden op een motor of in een cabrio waarbij het geruis al op kan lopen tot 95dB.

Oordopjes van ProActiv

Bij Schoonenberg hebben we verschillende universele oordoppen van ProActiv. Deze vormen het 'instapmodel' van de oordopjes waarbij de onderstaande demping wordt gerealiseerd. Deze 'instapmodellen' zorgen ervoor dat u in allerlei situaties basis gehoorbescherming hebt tegen een zeer voordelige prijs:


Oordoppen: universeel of op maat gemaakt?

Schoonenberg biedt naast universele oordopjes ook op maat gemaakte oordoppen. U kunt het beste kiezen voor op maakt gemaakte oordopjes als u frequent gebruik moet maken van gehoorbescherming, bijvoorbeeld als u professioneel muzikant bent, tijdens uw werk of hobbyveel aan watersport doet, geregeld motor rijdt of last heeft van geluiden als u wilt slapen.

Meer over oordopjes op maat

Deze pagina delen met anderen: