0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!
Online Hoortest
Snel weten hoe het met jouw gehoor staat?
Home

Hoortoestel uitproberen

Lang niet overal krijg je keuze uit verschillende hoortoestellen. Bij ons wel. Wij vinden het belangrijk dat je een hooroplossing krijgt waar je zelf tevreden mee bent. We helpen je kiezen welke hoortoestellen je thuis wilt proberen, zodat je de verschillen kunt ervaren. Deze proefperiode is geheel vrijblijvend en wij begeleiden je kosteloos. Hoe meer tijd je je nieuwe hoortoestellen draagt, hoe beter het verstaan zal lukken. Zo kun je ervaren of de keuze die je gemaakt hebt aan je verwachtingen voldoet.

Keuze uit minimaal 3 hoortoestellen

Aan de hand van jouw persoonlijke situatie en wensen maken we een voorselectie van minimaal 3 hoortoestellen die het meest geschikt voor je zijn. De zorgverzekeraars hebben een aantal goede hoortoestellen aangewezen die voor vergoeding in aanmerking komen. Dit zijn goede hooroplossingen, gebaseerd op bewezen en vertrouwde technologie. Daarnaast kun je kiezen uit de nieuwste generatie hoortoestellen, de meest geavanceerde hoortoestellen van dit moment. Een hoortoestel uit het Vrije Keuze Assortiment wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wij kunnen je wel vaak een aantrekkelijke korting bieden en soms kun je geld terugkrijgen van de Belastingdienst. Hoorhulpmiddelen mag je ook gratis uitproberen, vraag de audicien naar de voorwaarden hiervan.
„Toen ik mijn eerste hoortoestellen mee kreeg, voor gewenning, dacht ik: mijn god! Ik hoorde weer honden blaffen in de verte, auto’s aan komen rijden en allerlei andere geluiden die ik jarenlang niet gehoord had.”

Wennen en uitproberen

Als je voor het eerst hoortoestellen gaat dragen, is dat wennen. Geluiden zullen in het begin vreemd klinken. Zo kun je verrast worden door geluiden die je al heel lang niet meer gehoord hebt. Zoals het knisperen van een krant of het tikken van de klok. We adviseren je om de hoortoestellen die je thuis vrijblijvend uitprobeert, zoveel mogelijk te dragen, zodat je eraan zult wennen. Je zult merken dat het iedere dag een stukje beter gaat en je steeds beter gaat horen en verstaan.

Meer over hoortoestellen vrijblijvend uitproberen

„Je moet je hoortoestellen in verschillende situaties uitproberen. Hoe werkt het in gesprekken, hoe werkt het met lawaai in de stad, met mensen die achter de kassa of achter een loket zitten?”

HoorSupport®

HoorSupport boekZodra je hoortoestellen gaat uitproberen, kun je via je e-mailadres deelnemen aan HoorSupport® Digitaal. Dit online programma ondersteunt je met tips en weetjes om snel aan je hoortoestellen te wennen. Het onderdeel ‘Horen en gehoord worden’, dat is ontwikkeld door VU medisch centrum, geeft effectieve voorbeelden hoe je om kunt gaan met lastige luistersituaties. Na de proefperiode loopt het programma door om je gedurende de eerste maanden verder te ondersteunen.

Meer over HoorSupport®