0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Opgericht in 1947 in Zürich, richt Phonak zich al meer dan 70 jaar op het ontwikkelen, produceren en distribueren van de allernieuwste hooroplossingen. Phonak maakt gebruik van de laatste technologieën en blijft innoveren. Het merk hanteert de hoogste kwaliteitsstandaarden en investeert in hoogwaardige expertise.

Phonak Marvel Serie

Marvel toestellen op een telefoon
Marvel zoekt de grenzen van gehoortechnologieën op om een oplossing te leveren die ook nog eens een uitmuntende geluidskwaliteit kent. Marvel is gebruiksvriendelijk en beschikt over de allernieuwste Phonak technologie. Hij kan direct verbinding maken met smartphones, tv's en een scala aan andere alledaagse elektronica. Marvel beschikt ook over *RogerDirect™, waarmee Roger microfoons rechtstreeks naar de hoortoestellen kunnen streamen.

Meer informatie Marvel

Phonak Venture Serie

Phonak Venture beschikt over de meest geavanceerde digitale technologie en is ontworpen om je een naadloze luisterervaring te bieden, zelfs in de meest uitdagende hoorsituaties. Dit komt doordat Phonak Venture zich automatisch aanpast aan jouw geluidsomgeving. Met Phonak Venture versta je niet alleen beter dan ooit tevoren, ook kun je weer optimaal genieten van een bezoek aan een concert of theatervoorstelling, vanwege de rijke muziekweergave. Phonak Venture heeft in-het-oor hoortoestellen en achter-het-oor hoortoestellen. Ze hebben vaak een mooi design.

De Venture hoortoestellen kunnen gebruikmaken van de ComPilot II en de ComPilot Air II streamers. Deze streamers verbinden de hoortoestellen via bluetooth met verschillende audiobronnen, zoals mobiele telefoons, laptops, tv’s en computers.
 
ComPilot II                            ComPilot Air II

Phonak Belong Serie

De Belong serie van Phonak is ontworpen voor de steeds actievere levensstijl van mensen. De serie bevat hoortoestellen met een ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij die maar liefst 24 uur meegaat. Onze klanten worden steeds actiever en verwachten terecht dat hun hoortoestellen zich automatisch aanpassen aan hun leven. De Belong-serie is het antwoord hierop. De handige en flexibele laadopties zijn bovendien ideaal voor mensen die veel onderweg zijn.

Phonak nieuwe modellen

Voor de nieuwste modellen van Phonak ben je niet gebonden aan de richtlijnen van de zorgverzekeraar, maar beslis je zelf. Je krijgt dan geen vergoeding vanuit de zorgverzekering, maar wel de nieuwste technieken, het meest natuurlijke geluid én de slimste opties. Bovendien is het aankoopbedrag vaak aftrekbaar van de belasting.
Naida B
Sky B
Virto B-Titanium
Audeo Marvel
Audeo B-Direct
Lyric

Andere Phonak Hoortoestellen

Naida B
Virto B
Audeo B
Audeo V
Naida V
Vitus/Vitus+
Bolero V
Bolero B
Sky V