0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!
Online Hoortest
Snel weten hoe het met jouw gehoor staat?

Opgericht in 1947 in Zürich, richt Phonak zich al meer dan 70 jaar op het ontwikkelen, produceren en distribueren van de allernieuwste hooroplossingen. Phonak maakt gebruik van de laatste technologieën en blijft innoveren. Het merk hanteert de hoogste kwaliteitsstandaarden en investeert in hoogwaardige expertise.


De Audéo Paradise: ons meest geavanceerde toestel

 
  • ​Helder natuurlijk geluid
  • Briljant spraakverstaan
  • Gepersonaliseerde ruisonderdrukking
  • Spraakbediening met één tik
  • Verbindt met smartphone, TV en meer
  • Slimme apps

Meer informatie over de Audéo Paradise
 

Phonak Marvel Serie

Marvel toestellen op een telefoon
Marvel zoekt de grenzen van gehoortechnologieën op om een oplossing te leveren die ook nog eens een uitmuntende geluidskwaliteit kent. Marvel is gebruiksvriendelijk en beschikt over de allernieuwste Phonak technologie. Hij kan direct verbinding maken met smartphones, tv's en een scala aan andere alledaagse elektronica. Marvel beschikt ook over *RogerDirect™, waarmee Roger microfoons rechtstreeks naar de hoortoestellen kunnen streamen.

Meer informatie Marvel

Phonak nieuwe modellen

Voor de nieuwste modellen van Phonak ben je niet gebonden aan de richtlijnen van de zorgverzekeraar, maar beslis je zelf. Je krijgt dan geen vergoeding vanuit de zorgverzekering, maar wel de nieuwste technieken, het meest natuurlijke geluid én de slimste opties. Bovendien is het aankoopbedrag vaak aftrekbaar van de belasting.
Audeo Marvel
Audeo B-Direct
Lyric