Contact
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Schoonenberg Capelle aan den IJsselSchoonenberg Capelle aan de IJssel

Gehoorverlies komt vaak voor. Niet alleen bij oudere mensen, maar ook steeds meer bij jongeren. De kans is groot dat je zelf iemand kent met gehoorverlies. Ons Schoonenberg team staat klaar om Capellenaren met gehoorverlies te helpen met een hooroplossing waar ze écht iets aan hebben. Of ze nu graag sporten, naar het theater of uit gaan in Capelle; wij weten de oplossing te vinden die het meest geschikt is om daarvan te kunnen blijven genieten.

Vind een winkel


StAr-gecertificeerde audiciens in Capelle aan den IJssel

Een hooroplossing is maatwerk. Die stemmen we precies af op jouw situatie, activiteiten en wensen. Onze StAr-gecertificeerde professionals helpen je met het kiezen en het wennen aan de hoortoestellen die het beste werken in jouw persoonlijke situatie.

Gratis hoortest bij uw Schoonenberg winkel

We verwelkomen je graag voor een hoortest in onze winkel. Je kunt hiervoor een afspraak maken of zonder afspraak binnenlopen tijdens onze Hoortest Dagen. Binnen een kwartier wordt je gehoor uitvoerig getest, zodat we je kunnen helpen met een op maat gemaakt hoortoestel.

Diverse hoortoestellen verkrijgbaar in Capelle aan den IJssel

We hebben een uitgebreid assortiment hooroplossingen. Of je nu op zoek bent naar een toestel achter het oor of een model voor in het oor; beide varianten zijn te vinden bij onze Schoonenberg winkel in Capelle aan den IJssel. Ook vind je er diverse bekende merken (zoals Novasense, Unitron en Selectic) en typen.

Maak nu een afspraak met een audicien in Capelle aan den IJssel

Een afspraak maken bij onze Schoonenberg winkel is zo gebeurd. Je kunt terecht bij de volgende vestiging:

  • Schoonenberg Capelle aan den IJssel – Slotplein 28

Je kunt online een afspraak aanvragen:

Maak nu een afspraak