Contact
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Schoonenberg ZoetermeerSchoonenberg Zoetermeer

Gehoorverlies komt vaak voor. Niet alleen bij oudere mensen, maar ook steeds meer bij jongeren. De kans is groot dat je zelf iemand kent met gehoorverlies. Ook in Zoetermeer zet Schoonenberg zich dagelijks in om mensen die slecht horen te helpen met een hooroplossing waar ze écht iets aan hebben. Of je nu van winkelen, kunst en cultuur, sport of gezelligheid houdt; wij weten de oplossing te vinden die het meest geschikt is om daarvan te kunnen blijven genieten.

Vind een winkel


Laat uw hoorsituatie onderzoeken met de gratis hoortest van Schoonenberg

Wanneer je merkt dat je minder goed hoort, is het verstandig om je gehoor te laten testen door een ervaren audicien. Dit kun je gratis laten doen bij onze Schoonenberg vestiging in Zoetermeer. Je kunt hiervoor een afspraak maken of zonder afspraak binnenlopen tijdens onze Hoortest Dagen. Binnen een kwartier wordt je gehoor uitvoerig getest door gecertificeerde professionals, zodat we je kunnen helpen met een op maat gemaakt hoortoestel.

Het uitgebreide hoortoestellen aanbod van Schoonenberg Zoetermeer

In onze winkel in Zoetermeer bieden we je behalve een gratis hoortest ook de keuze uit een uitgebreid assortiment hoortoestellen. Zo zijn er toestellen te vinden die je achter het oor plaatst, maar ook subtiele modellen voor in het oor. Bekende merken als Novasense, Unitron en Selectic zijn terug te vinden in het assortiment, waardoor je verzekerd bent van een kwalitatief hoogstaande oplossing. We laten je kennis maken met alle mogelijkheden en helpen je bij het kiezen van een hooroplossing die bij het beste jou past.

Regel moeiteloos een afspraak met een audicien in Zoetermeer

We verwelkomen je graag voor advies of een hoortest in onze winkel. Maak daarom snel en gemakkelijk een afspraak met een StAr- gecertificeerde professional.

  • Schoonenberg Zoetermeer – Pilatusdam 7

Je kunt online een afspraak aanvragen bij een van onze hoorspecialisten.

Maak nu een afspraak