In de categorie discrete hoortoestellen: Phonak Audéo Lumity


De nieuwste achter-het-oor hoortoestellen zijn zeer klein en subtiel en vallen dus helemaal niet op. Het geluid gaat via een dun draadje in het oor en ze steunen achter (op) de oorschelp. Ze zijn verkrijgbaar in kleuren die passen bij verschillende haar- en huidskleuren waardoor ze nauwelijks zichtbaar zijn. Als je haar wat langer is, dan vallen de toestellen helemaal niet op.

Ook Phonak Audéo Lumity toestellen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kun je de kleur kiezen die het beste matcht met jouw huids- of haarkleur. De kleuren gaan van licht ‘champagne’ tot donkerbruin of grijs. Ben je dol op ‘design’? Dan is Lumity Slim misschien iets voor jou. Dit ontwerp is extra slank en heeft als extra voordeel dat deze zeer comfortabel te combineren is met een bril.

Ben je benieuwd naar alle functies van de Lumity hoortoestellen?

Ontdek meer over de Phonak Audéo Lumity

In de categorie bijna onzichtbare hoortoestellen: Phonak Virto P-Titanium


Phonak Virto P-Titanium hoortoestellen zitten helemaal in je oorschelp en vallen daardoor nauwelijks op. Ze hebben wel iets weg van zeer kleine muziekoortjes waarmee je tegenwoordig zo veel mensen ziet lopen.

Het grote voordeel van Phonak Virto P-Titanium ten opzichte van die muziekoortjes is dat de hoortoestellen volledig op maat gemaakt worden. De Schoonenberg audicien maakt een afdruk van de binnenkant van jouw oor, zodat de hoortoestellen straks heel onopvallend en perfect in je oren passen. Hierdoor zijn ze extra comfortabel. Je kunt bovendien uit drie kleuren kiezen, zodat de toestellen nagenoeg onzichtbaar zijn. 

Nieuwsgierig naar welke voordelen dit krachtig staaltje technologie nog meer te bieden heeft?  Klik dan op onderstaande link.

Ik wil meer weten over de Phonak Virto P-Titanium

In de categorie volledig onzichtbare hoortoestellen: Lyric™️


Indien je op zoek bent naar 100% onzichtbare hoortoestellen, kom je uit bij Lyric™️. Deze hoortoestellen zijn niet groter dat het topje van je vinger en worden volledig in de gehoorgang geplaatst vlakbij het trommelvlies. Je kunt ze ongeveer 3 maanden onafgebroken dragen. Je kunt er mee slapen, sporten en zelfs douchen. Je voelt en ziet er helemaal niets van, maar profiteert wel van een uitzonderlijke geluidskwaliteit in alle omstandigheden.

Een extra voordeel van Lyric™️ toestellen is dat ze een oplossing kunnen bieden aan mensen die last hebben van oorsuizen, ook wel tinnitus genoemd.

Kom alles te weten over Lyric™️

De opties in één oogopslag

Wil je weten welke (bijna) onzichtbare toestellen het beste bij jou passen? We hebben de kenmerken naast elkaar gezet, zodat je ze gemakkelijk kunt vergelijken. Uiteraard kun je voor goed advies altijd bij de audiciens van Schoonenberg terecht. Zij kunnen een gratis hoortest afnemen en kijken dan zoeken met jou naar de oplossing die het beste past bij jouw gehoor en persoonlijke wensen. Wil je weten hoe deze hoortoestellen passen en klinken? Maak dan een afspraak en probeer gratis en vrijblijvend een hoortoestel. Onze professionele audiciens staan graag voor je klaar. 

Maak een afspraak