0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

 

3 maart – Internationale dag van het gehoor

De Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) legt tijdens de Internationale dag van het gehoor de nadruk op het belang van goede hoorzorg. Daarom organiseert Schoonenberg ter gelegenheid van deze dag een actie om hoorzorg voor nog meer mensen bereikbaar te maken. Voor iedere hoortestafspraak die tussen vrijdag 3 en vrijdag 10 maart 2023 via deze link wordt gemaakt doneert Schoonenberg namelijk €5,- aan de Hear the World Foundation.* De Hear the World Foundation zet zich in om kinderen met gehoorverlies in ontwikkelingslanden te helpen met audiologische zorg.

Steun wereldwijde hoorzorg: Schoonenberg doneert €5 voor iedere hoortestafspraak! 

Dus: Heb je nog geen hoortest bij ons gedaan en ben je benieuwd naar de status van jouw gehoor? Of ken je iemand die nog geen klant bij ons is en wel een hoortest kan gebruiken? Maak dan via onderstaande knop een afspraak bij een winkel bij jou in de buurt en steun de Hear the World Foundation! 

Zo bouwen we mee om de missie ‘Ear and hearing care for all’ mogelijk te maken!

Maak nu een afspraak


Wil je liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 088 – 932 43 56.

Ieder jaar organiseert de WHO op 3 maart de Internationale dag van het Gehoor, ook wel World Hearing Day genoemd. Op deze dag is er extra aandacht voor gehoorverlies, hoe slechthorendheid voorkomen kan worden én voor wereldwijde hoorzorg. Dit jaar is het thema: Oor- en hoorzorg voor iedereen! Een belangrijke rol is hier weggelegd voor primaire gezondheidszorg, zoals huisartsen. Daarnaast ligt de nadruk op hoorzorg in ontwikkelingslanden. Lees er alles over op de website van de Wereld Gezondheidsorganisatie.


 * Een hoortestafspraak moet voor deze actie voldoen aan de volgende 3 punten:
De afspraak wordt gemaakt door een nieuwe klant.
De afspraak wordt gemaakt tussen 3 en 10 maart 2023.
De afspraak wordt gemaakt via de ‘Maak een afspraak’ knop op schoonenberg.nl/dagvanhetgehoor of via 088 93 43 56
Het maximumbedrag dat Schoonenberg voor deze actie doneert aan de Hear the World Foundation is € 5.000, -