Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

Gehoorbescherming voor motor en cabrio

Optimaal genieten op de motor of in de cabrio, zonder hinder van windruis? Dat kan met onze gehoorbescherming voor motor- en cabriorijders. Tijdens het motorrijden zijn uw oren beschermd maar belangrijke verkeersgeluiden blijven hoorbaar net als het geluid van uw voertuig. Check het effect bij onze geluidsdemo.

  • ProActiv Drive

Motorrijders stellen specifieke eisen aan hun gehoorbeschermers, bijvoorbeeld bescherming tegen windruis bij hoge snelheid.

  • ProActiv Drive Customized

Een motorrijder kan ongeveer een kwartier met een snelheid van 100 km/uur rijden zonder gehoorschade op te lopen. Bij een snelheid van 120 km/uur is dat nog maar 7 minuten. Gehoorbescherming op maat voor op de motor is beslist geen overbodige luxe!

  • ProActiv Drive Customized Professional

Het diepe ronken van de motor, de euforie van de snelheid waarmee het landschap aan je voorbijtrekt, of juist de gemoedelijkheid van samen toeren. Wie een passie voor motorsport heeft, kiest voor oordoppen tijdens het motorrijden.

Assortiment oordopjes voor motor en cabrio rijden

Op de motor of in een cabrio kan het geluid van windruis bij hogere snelheden zorgen voor gehoorschade. Bij 120 km per uur heeft het geruis van de wind zelfs onder een helm vaak een sterkte van 95 dB. Schoonenberg heeft daarom een ruim assortiment gehoorbescherming voor op de motor of in de cabrio. U kunt kiezen uit universele oordoppen of voor gehoorbescherming op maat met of zonder demping.