Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

Oordoppen met muziekfilter

Harde muziek tijdens het uitgaan bij discotheken of festivals is een belangrijke veroorzaker van gehoorbeschadiging bij jongeren. Om veilig te kunnen genieten van de muziek worden de oordopjes met muziekfilter van Schoonenberg aangeraden. Niet alleen kunt u de muziek beter horen, ook praten met andere mensen wordt dan aanzienlijk eenvoudiger. Check het effect bij onze geluidsdemo.

  • ProActiv Music

Zuinig omgaan met je gehoor en toch volledig op kunnen gaan in de muziek? Met deze oordoppen met muziekfilter speciaal om muziek te luisteren bent u nog steeds aanspreekbaar, kunt u optimaal genieten van uw muziek en bent u beschermd.

  • ProActiv Music Customized

Deze gehoorbescherming op maat voor muziek is een compacte gehoorbeschermer voorzien van een kleine handgreep die het inzetten en het uitnemen makkelijk maakt. Hij draagt aangenaam in het oor en biedt optimale bescherming tegen langdurig luide muziek.

  • ProActiv Music Customized Professional

Deze oordopjes op maat voor muziek hebben een revolutionair filter met een vlakke demping in het frequentiegebied tussen 125 Hz en 8 kHz. Hierdoor behoudt het geluid zijn natuurlijke klankkleur en vindt er geen vervorming plaats.

Waarom oordoppen voor muziek

(Beroeps)muzikanten worden regelmatig geconfronteerd met hoge volumes muziek. Een drumstel bijvoorbeeld produceert al tegen zo'n 100dB. Het geluid in discotheken tikt eenvoudig al de 110dB aan (de Arbowet verplicht vanaf 85dB al gehoorbescherming bij professionals)! Zonder goede gehoorbescherming is dit bijna een garantie op langdurige gehoorbeschadiging. Het bewustzijn voor goede gehoorbescherming voor mensen die in aanraking komen met muziek, op welke manier dan ook neemt daarom steeds verder toe. Of het nu gaat om dj's, concert- en festival bezoekers of (beroeps)muzikanten, iedereen is zich ervan bewust geraakt dat goede bescherming van het gehoor essentieel is.