Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

Oordoppen voor tijdens het zwemmen

Water in de gehoorgang kan erg ongemakkelijk zijn tijdens het zwemmen en kan leiden tot oorontsteking. Het is raadzaam om uw oren te beschermen met zwemdoppen. Met goede oordopjes heeft vocht veel minder snel een kans om schade aan de gehoorgang aan te brengen. 

  • ProActiv Swim

Een oorontsteking of oorinfectie is een regelmatig terugkerend verschijnsel bij beoefenaars van een watersport zoals surfen, zeilen, roeien en zwemmen. Daarom is het aan te bevelen om hierbij goede oordopjes te gebruiken.

  • ProActiv Swim Customized Professional

Deze oordoppen voor tijdens het zwemmen worden op maat gemaakt en zijn speciaal ontworpen voor beoefenaars van watersporten, zwemmers en mensen die regelmatig last hebben van oorontstekingen.

Waarom oordoppen tijdens het zwemmen

Oordoppen voor het zwemmen sluiten de gehoorgang hermetisch af, waardoor vocht niet naar binnen kan. Zo kunt u naar hartenlust deelnemen aan watersport zonder dat u bang hoeft te zijn voor oorproblemen. Schoonenberg heeft een ruim assortiment oordoppen voor tijdens het zwemmen. U kunt kiezen uit universele oordoppen voor tijdens het zwemmen of voor zwemdoppen op maat.