Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

Otoplastieken

Als u op zoek bent naar otoplastieken dan bent u bij Schoonenberg aan het juiste adres. Otoplastiek is een technische naam voor gehoorbescherming op maat. 

Als u langdurig wordt blootgesteld aan hard geluid maakt u een grote kans op gehoorbeschadiging. Het is daarom verstandig om hier tijdig iets aan te doen en uw gehoor goed te beschermen. Met de otoplastieken van Schoonenberg wordt uw gehoord beter beschermd dan bij het gebruik van universele oordoppen. De geluidsfilters van otoplastieken geven u een betere geluidsbeleving in verschillende situaties en de demping van het geluid is ook beter.

Otoplastieken op maat gemaakt

Op maat gemaakte otoplastieken hebben grote voordelen ten opzichte van universele oordoppen. U zult meer draagcomfort ervaren en al het schadelijke lawaai wordt gegarandeerd geneutraliseerd. Schoonenberg bied diverse soorten otoplastieken, allen geschikt voor diverse situaties.


Otoplastieken voor elke situatie

MuziekIn het verkeerWerk en hobbySlapenZwemmen

Oordoppen (op maat) prijzen

  • Al onze universele oordoppen kosten standaard €19,95
  • Oordoppen op maat kosten voor muziek, drive en werk 'customized' €110 en 'professional' €160
  • Zwemdoppen op maat zijn €60
  • Slaapdoppen op maat zijn €90

Otoplastieken aanmeten

U kunt bij Schoonenberg otoplastieken laten aanmeten als u een afspraak maakt. Onze hoorspecialist inspecteert uw oor en maakt daarna een afdruk van uw oor. Uw oorafdruk wordt in een gespecialiseed lab verwerkt tot professionele otoplastieken. Binnen ongeveer 2 weken kunt u de otoplastieken op maat ophalen in de winkel.

Maak direct een afspraak voor otoplastieken op maat

Deze pagina delen met anderen: