Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!


Bij Schoonenberg kun je altijd aanspraak maken op een vergoeding, omdat er afspraken zijn gemaakt met alle bijna zorgverzekeraars. De hoogte van je vergoeding is afhankelijk van je zorgverzekeraar, het pakket en de polis die je gekozen hebt en de categorie waar je in valt. We nemen je in de winkel stap voor stap mee en leggen het je graag uit.

Maak online een afspraak

Wat betaal je bij ons voor een hoortoestel?

Zodra er in de winkel een goede analyse van jouw persoonlijke wensen en hoorsituatie is gemaakt, weet je welk toestel het best bij jou past. Wij bieden je altijd de keuze uit minimaal 3 hoortoestellen. Wat een hoortoestel kost, hangt af van de mogelijkheden die het biedt.

Prijzen vergelijken heeft om die reden ook geen zin, omdat het gaat om het maken van de juiste keuze voor jezelf en de persoonlijke service die je van Schoonenberg krijgt. Wist je bijvoorbeeld dat onze bedragen inclusief 5 jaar garantie, service en HoorSupport is? Dat is ons uniek programma waarmee je zelf regie over je hoortoestel krijgt en er echt het maximale uithaalt.
 
Lees meer over de kosten

Onze audiciens helpen je graag verder

Kan ik een hoortoestel uitproberen? Lang niet overal krijg je keuze uit verschillende hoortoestellen. Bij ons wel. Wij vinden het belangrijk dat je een hooroplossing krijgt waar je zelf tevreden mee bent. Daarom krijg je bij ons keuze uit verschillende hoortoestellen én deskundig advies. De hooroplossing van je keuze krijg je op proef mee naar huis om in verschillende situaties uit te proberen.
 
Wil je een hoortoestel uitproberen?